To je to što me zanima!

Aragones u Fenerbahčeu trajao samo jednu sezonu

Luis Aragones, 70-godišnji španjolski trener, nakon samo godinu dana dobio je otkaz u turskom nogometnom gigantu Fenerbahçeu...
Vidi originalni članak

Razlog tomu je tek četvrto mjesto Fenerbahçea u prvenstvu (konačnih deset bodova minusa u odnosu na prvaka Beşiktaşa), kao i neuspjeh kluba u europskim natjecanjima ove sezone. Aragones je u turski klub došao prošlog ljeta nakon sjajno odrađenog posla s reprezentacijom Španjolske s kojom je na prvenstvu u Austriji i Švicarskoj postao prvak Europe. No kao trener Fenerbahçea se nije proslavio. Mnogi mediji su naveli da bi njegov nasljednik na ovoj klupi mogao biti 55-godišnji Nijemac Christoph Daum, koji je prošle sezone radio u Kölnu. Ako bi se to dogodilo, onda bi Daum u Fenerbahçeu proživio drugu radnu epizodu. Već je bio trener tog kluba od 2003. do 2006. godine, a još ranije je u dva navrata trenirao Beşiktaş.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nixxx 02.06.2009.

    Reprezentativni nogomet je nešto sasvim drugo od klupskog, barem što se tiče vođenja momčadi. Evo vam primjer Ivankovića koji se s Iranom plasirao na svjetsko prvenstvo, a s klubovima nikad nije ništa napravio. Najlakše je izabrati najbolje igrače i onda odigrati jednu ili dvije tekme u par dana, pa opet isto za koji mjesec.

  • JAX 02.06.2009.

    zasto je stari uopce isao tamo znao sam da nece ispasti dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare