To je to što me zanima!

Arapski dom Cristiana Ronalda od 14 mil. eura ima i - vodopad

Najbitniji dio posla je apsolviran. Ugovor je potpisan, no sada slijedi selidba cijele obitelji i pronalazak novog utočišta obitelji Ronaldo. Ne sumnjamo kako će se Georgina pozabaviti sa svime
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo je prije dva dana potpisao najveći ugovor u povijesti sporta. Prešavši u saudijski Al Nassr, na račun će sjesti 400 milijuna eura.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Toliko će uprihoditi u dvije godine ugovora. Tim potezom oprostio se od ozbiljnog nogometa, ali kao da se više ikome mora dokazivati. Osvojio je sve što se može osvojiti u klupskom nogometu i postao jedan od najvećih nogometaša u povijesti. U Saudijskoj Arabiji uživat će u smiraju svoje karijere, igrat će nogomet za svoj gušt i zabavu te će uz to godišnje kapnuti najveća svota za nekog sportaša u povijesti. Sada se može počastiti novim automobilom, uz onih već postojećih 25.

Najbitniji dio posla je apsolviran. Ugovor je potpisan, no sada slijedi selidba cijele obitelji i pronalazak novog utočišta obitelji Ronaldo. Ne sumnjamo kako će se Georgina pozabaviti sa svime. A jedna im je već upala u oko. 

Kako piše Daily Mail, Ronaldo razmišlja o kupnji vile u četvrti Al Macqa, a cijena je 14 milijuna eura. Za njega prava bagatela obzirom kako će uprihoditi 400 milijuna eura. Neće ni osjetiti.

Ova luksuzna vila, ili bolje rečeno dvorac, nalazi se u raskošnoj četvrti u blizini glavnog grada Rijada. Nekoliko ih je prvenstveno izgrađeno za bogataše iz zapadnog svijeta. I imaju sve što im treba. Za nagraditi nepce u najboljim restoranima, a ni djeca neće biti zakinuta što se tiče obrazovanja. Štoviše, u četvrti se nalaze brojne međunarodne škole. 

Kuća se sastoji od osam spavaćih soba. Svako dijete moći će imat svoju, a uz to će i ostati mjesta za goste. Naravno, sve je satkano od raskoša. Kada prođete kroz ulazna vrata, zapljusne vas vodopad koji se nalazi u predvorju. Vila se diči i olimpijskim bazenom pa kada nema škole, Ronaldova djeca moći će se kupati do mile volje. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Galbani 03.01.2023.

    A baca malo ovako na Arapa izgledom

  • rumjacks_1 01.01.2023.

    Vila od četrnaest miliona opasana zidinama visokim petnaest metara, iz vile se vidi samo nebo kao u strogo čuvanom zatvoru, naravno tu je i naoružano osiguranje, za dvije godine izlazi na slobodu, nadam se da neće ponoviti istu grešku

  • Slajzerizer 01.01.2023.

    Hahahhahha,gdje je završio hahahha.Đabe mu milioni kad nije više u centru pažnje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare