Obavijesti

Sport

Komentari 14

Arapski dom Cristiana Ronalda od 14 mil. eura ima i - vodopad

Arapski dom Cristiana Ronalda od 14 mil. eura ima i - vodopad
5

Najbitniji dio posla je apsolviran. Ugovor je potpisan, no sada slijedi selidba cijele obitelji i pronalazak novog utočišta obitelji Ronaldo. Ne sumnjamo kako će se Georgina pozabaviti sa svime

VIDEO

Cristiano Ronaldo je prije dva dana potpisao najveći ugovor u povijesti sporta. Prešavši u saudijski Al Nassr, na račun će sjesti 400 milijuna eura.

Pokretanje videa...

specka ronaldo intervju o smrti sina i unitedu 01:06

Toliko će uprihoditi u dvije godine ugovora. Tim potezom oprostio se od ozbiljnog nogometa, ali kao da se više ikome mora dokazivati. Osvojio je sve što se može osvojiti u klupskom nogometu i postao jedan od najvećih nogometaša u povijesti. U Saudijskoj Arabiji uživat će u smiraju svoje karijere, igrat će nogomet za svoj gušt i zabavu te će uz to godišnje kapnuti najveća svota za nekog sportaša u povijesti. Sada se može počastiti novim automobilom, uz onih već postojećih 25.

Najbitniji dio posla je apsolviran. Ugovor je potpisan, no sada slijedi selidba cijele obitelji i pronalazak novog utočišta obitelji Ronaldo. Ne sumnjamo kako će se Georgina pozabaviti sa svime. A jedna im je već upala u oko. 

Kako piše Daily Mail, Ronaldo razmišlja o kupnji vile u četvrti Al Macqa, a cijena je 14 milijuna eura. Za njega prava bagatela obzirom kako će uprihoditi 400 milijuna eura. Neće ni osjetiti.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group H - Portugal v Uruguay

Ova luksuzna vila, ili bolje rečeno dvorac, nalazi se u raskošnoj četvrti u blizini glavnog grada Rijada. Nekoliko ih je prvenstveno izgrađeno za bogataše iz zapadnog svijeta. I imaju sve što im treba. Za nagraditi nepce u najboljim restoranima, a ni djeca neće biti zakinuta što se tiče obrazovanja. Štoviše, u četvrti se nalaze brojne međunarodne škole. 

Kuća se sastoji od osam spavaćih soba. Svako dijete moći će imat svoju, a uz to će i ostati mjesta za goste. Naravno, sve je satkano od raskoša. Kada prođete kroz ulazna vrata, zapljusne vas vodopad koji se nalazi u predvorju. Vila se diči i olimpijskim bazenom pa kada nema škole, Ronaldova djeca moći će se kupati do mile volje. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića