To je to što me zanima!

Arena slavi: Medvjedi 'pomeli' Vitjaz uz rekord sjajnih tribina

U fantastičnoj atmosferi u kojoj su gledatelji srušili rekord najduljeg navijačkog vala, Medveščak je u svojevrsnom 'popravnom ispitu' slavio protiv ruske momčadi...
Vidi originalni članak

Nakon teškog poraza od Dinama koji je u Areni slavio s čak 5-0, hokejaši Medveščaka na 'popravnom ispitu' pobijedili su ruski Vitjaz rezultatom 4-2. 

Zagrebačka je momčad povela u 12. minuti preko Jonathana Cheechooa, a u drugoj trećini zabili su tri gola i poveli s 4-0. Za 'medvjede' su zabili Mike Glumac, Michael Ryan i Charles Linglet.

U fantastičnoj atmosferi u kojoj su gledatelji srušili rekord najduljeg navijačkog vala, kao da su se i hokejaši opustili, što su gosti iskoristili i zabili dva gola. Pogotke su postigli Airat Ziazov i Aleksander Koroljuk, no rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao pa je Medveščak i dalje na sedmom mjestu u Zapadnoj konferenciji KHL lige.

- Na kraju dana jedino što želite jest da vaša momčad pobijedi, a to smo i ostvarili. Bili smo fizički bolji nego prije nekoliko dana, ali trebamo nastaviti raditi. Malo smo se opustili u zadnjoj trećini, a to ne smijemo raditi, sad se svi bore za doigravanje i nitko neće odustati - rekao je trener Medveščaka, Mark French.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • Ice tuna 30.12.2013.

    Da li ste znali da INA SISAK kupuje americki milijarder koji je inace vec kupio Buffalo Sabres

  • SpužvaBobSkockani_2 30.12.2013.

    Bravo Medjvedi,u debitantskoj sezoni vrlo ste blizu doigravanju

  • mdoroslo 30.12.2013.

    Medeki, medeki, medeki...alea,aleeeeeeeeeeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare