To je to što me zanima!

Argentinci u šoku: Lionel Messi u bolovima; jedva može hodati

Odradili smo snimanja odmah na stadionu i možemo potvrditi da mu ništa nije slomljeno i da nije pretrpio nikakvu frakturu, rekao je liječnik reprezentacije
Vidi originalni članak

Liječnik argentinske nogometne reprezentacije Daniel Martinez, rekao je medijima kako je najbolji igrač svijeta u velikim bolovima nakon prijateljske utakmice Argentine protiv Hondurasa.

Slavili su 'gauchosi' rezultatom 1-0, no puno važnija je vijest to što je Leo Messi izašao u 64. minuti poslije nezgodnog pada uslijed duela.

- Odradili smo snimanja odmah na stadionu i možemo potvrditi da mu ništa nije slomljeno i da nije pretrpio nikakvu frakturu - započeo je Martinez te nastavio:

- Pojavljuje se upala u leđima i bol mu otežava hodanje, boli ga čak i kad kašlje. Bol je bila prilično intenzivna na terenu i najviše zabrinjava baš to. Messi je u ogromnim bolovima, ali on je i profesionalac. Oni se jako brzo vraćaju sebi jer su mladi i zdravi - rezimirao je doktor reprezentacije.

Argentinci se pripremaju za nastup na Copi Centenario koja će se odigrati u SAD-u od 3. do 26. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 29.05.2016.

    Gremlin mali katalonski

  • pjetro69 29.05.2016.

    boli ga sto je real ovojio LP

  • sumarinac 29.05.2016.

    ma bude se genij izvukao i zaigrao dalje.. Puno utakmica po sezoni,puno prekrsaja na njemu i naravno to se osjeti na cijelom tjelu. Ronaldo je sada u finalu dosta rezervirano odigrao..vidi se umor..

Komentiraj...
Vidi sve komentare