To je to što me zanima!

Predsjednik Kustošije: Bila bi nam velika čast imati Ademija

Čekali da se provjere svi detalji, da vidimo smije li Ademi zaigrati u 4. ligi. Uvjerili smo se da smije i nestrpljivo ga čekamo u klubu, kaže predsjednik Kustošije
Vidi originalni članak

Iako je Arijan Ademi dobio službenu Uefinu suspenziju u trajanju od četiri godine, a pritom ne smije igrati ni za jedan profesionalni klub, bivši vezni Dinama nastavit će karijeru.

Zoran Mamić je uoči puta svoje momčadi u Španjolsku bio prilično jasan i rekao kako bi suspendirani Arijan Ademi ubrzo mogao zaigrati za zagrebačku Kustošiju. Donedavni kapetan Dinama tako bi postao član četvrtoligaša u kojoj ima pravo nastupa pošto se Kustošija natječe na amaterskoj razini. Arijan Ademi ne smije igrati u natjecanjima pod okriljem HZNS-a, a to su samo prve tri lige, piše Goal.com.

- Evo, mi smo davno izrazili želju da svoju momčad pojačamo Arijanom Ademijem. Nama bi bila velika čast u svome klubu imati takvog igrača. Prvi smo na prvenstvenoj ljestvici, ambiciozan smo i uređen klub te vjerujemo da bi se i Ademi ovdje odlično snašao - rekao je predsjednik NK Kustošije Vlado Babić pa nastavio:

- Mi smo čekali da se provjere svi detalji, da jasno vidimo smije li Ademi zaigrati u 4. ligi. Sada kada smo se uvjerili da smije, nestrpljivo ga čekamo u našem klubu. On bi se kao karakterna i kvalitetna osoba odlično uklopio u našu sredinu.

A što predsjednik Kustošije kaže o razgovoru, koji je održao s Ademijem, i kada će točno prijeći u Kustošiju pročitajte na portalu Goal.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • croorc 26.01.2016.

    Kustošija zagrizla za Ademija, u ugovoru spremni ponuditi i sređeni posao u mjesnoj pekari, te 20m drva i klauzule za dodatnih 10m kroz naredne dvije godine!

  • krilnik 26.01.2016.

    Ne ide Ademi u cetvrtoligasA nego u cetvrtoligas.

  • 25.01.2016.

    da i kad udju u trecu ligu sta onda!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare