Obavijesti

Sport

Komentari 24

Predsjednik Kustošije: Bila bi nam velika čast imati Ademija

Predsjednik Kustošije: Bila bi nam velika čast imati Ademija
1

Čekali da se provjere svi detalji, da vidimo smije li Ademi zaigrati u 4. ligi. Uvjerili smo se da smije i nestrpljivo ga čekamo u klubu, kaže predsjednik Kustošije

VIDEO

Iako je Arijan Ademi dobio službenu Uefinu suspenziju u trajanju od četiri godine, a pritom ne smije igrati ni za jedan profesionalni klub, bivši vezni Dinama nastavit će karijeru.

Zoran Mamić je uoči puta svoje momčadi u Španjolsku bio prilično jasan i rekao kako bi suspendirani Arijan Ademi ubrzo mogao zaigrati za zagrebačku Kustošiju. Donedavni kapetan Dinama tako bi postao član četvrtoligaša u kojoj ima pravo nastupa pošto se Kustošija natječe na amaterskoj razini. Arijan Ademi ne smije igrati u natjecanjima pod okriljem HZNS-a, a to su samo prve tri lige, piše Goal.com.

- Evo, mi smo davno izrazili želju da svoju momčad pojačamo Arijanom Ademijem. Nama bi bila velika čast u svome klubu imati takvog igrača. Prvi smo na prvenstvenoj ljestvici, ambiciozan smo i uređen klub te vjerujemo da bi se i Ademi ovdje odlično snašao - rekao je predsjednik NK Kustošije Vlado Babić pa nastavio:

- Mi smo čekali da se provjere svi detalji, da jasno vidimo smije li Ademi zaigrati u 4. ligi. Sada kada smo se uvjerili da smije, nestrpljivo ga čekamo u našem klubu. On bi se kao karakterna i kvalitetna osoba odlično uklopio u našu sredinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A što predsjednik Kustošije kaže o razgovoru, koji je održao s Ademijem, i kada će točno prijeći u Kustošiju pročitajte na portalu Goal.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu