To je to što me zanima!

Arijan Ademi više neće igrati za makedonsku reprezentaciju. Oprostit će se protiv Hrvatske?

Osjetio je da je vrijeme za kraj , više ne računamo na njega i trebamo mu zahvaliti. On će odlučiti hoće li to biti protiv Hrvatske u lipnju u Rijeci ili na prvoj domaćoj utakmici u Skoplju, rekao je izbornik Sjeverne Makedonije
Vidi originalni članak

Dugo je razmišljao o tome, a sad je kapetan Dinama Arijan Ademi (32) odlučio završiti reprezentativnu karijeru. Više neće nositi dres Sjeverne Makedonije koji je prvi put navukao 2014. godine protiv Luksemburga, a skupio je 30 nastupa uz četiri gola.

Sve je to potvrdio izbornik Sjeverne Makedonije Blagoja Milevski koji nije stavio Ademija na popis za utakmice s Moldavijom i Crnom Gorom.

- Posebno žalim zbog izostanka Arijana Ademija koji je odlučio prekinuti reprezentativnu karijeru iz osobnih razloga. Razgovarao sam s njim, nedostajat će nam kao osoba i nogometaš. Osjetio je da je vrijeme za kraj nastupa, više nećemo računati na njega i trebamo mu zahvaliti na doprinosu reprezentaciji i našem nogometu - objasnio je pa se osvrnuo i na organiziranje oproštajne utakmice:

- Na njemu je odluka hoće li to biti protiv Hrvatske u lipnju u Rijeci ili na prvoj domaćoj utakmici u Skoplju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • VK lVAN 09.03.2024.

    On sam vrijedi ko cijeli hajduk.

  • VK IVAN 09.03.2024.

    Neznam kako će repka to izdržati ipak je on top igrač koji je nezamjenjiv 🤣🤣🤣

  • Monza.1995 08.03.2024.

    Dalmoš i naš Dinamovac  💪💪🔵🔵

Komentiraj...
Vidi sve komentare