To je to što me zanima!

Armada brodom putuje u Split

Riječani su posljednji put na gostovanje u Split išli brodom u ožujku 2017. kada ih je Torcida dočekala transparentom na ćirilici "Morem plovi jedna mala barka", a utakmica je završila remijem
Vidi originalni članak

Dvadesetšestog svibnja na Poljudu u finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa igraju Hajduk i Rijeka. Oba kluba dosad su šest puta osvajala hrvatski Kup, a onaj koji pobijedi i dalje će zaostajati čak devet naslova za najtrofejnijim hrvatskim klubom u ovom natjecanju - Dinamom (16 naslova).

Pogledajte video: Atmosfera na Poljudu uoči derbija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Očekuje se, naravno, krcat Poljud, no s većim brojem riječkih navijača nego inače, koji su odlučili na spektakularan derbi i posljednju utakmicu sezone ići - brodom! 

"KN Armada Rijeka organizira odlazak brodom na finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa u Split (26.05.). Prijave će se vršiti sutra(petak) od 16 do 22 sati, te u subotu od 09 do 14 sati. Cijena puta za članove KNA je 250kn, dok je za ostale cijena 350kn. Cijena dvokrevetne kabine je 400kn, cijena četverokrevetne kabine je 600kn. Također, postoji mogućnost povratka u Rijeku svojim osobnim vozilom/kombijem, cijena za osobno vozilo na brodu je 350kn, dok je cijena za kombi 500kn.", prenosi Armada na društvenim mrežama.

OSIJEK-HAJDUK Derbi u Gradskom vrtu s 50 posto kapaciteta: 'Izaći ćemo u susret privrženim navijačima'

Riječani su posljednji put na gostovanje u Split išli brodom u ožujku 2017. kada ih je Torcida dočekala transparentom na ćirilici "Morem plovi jedna mala barka", a utakmica je završila remijem 1-1 (Barry, Bezjak).

Ipak, ono što ju je doista obilježilo jest domaći huligan koji je preskočio ogradu na sjevernoj tribini, pokupio hvataljku za baklje i na travnjaku natjeravao Marija Zebeca, dok su mu sa sjeverne tribine skandirali!?

STIGLE KAZNE ZA 28. KOLO Hajduk opet najteže prošao, kaznu je dobio i - Slaven...

Idi na 24sata

Komentari 45

  • korona66 25.03.2022.

    Armada saka jada

  • čovik-s-juga 25.03.2022.

    Je li Galebom ??

  • badr hari 25.03.2022.

    A, u Splitu 10 puta više narodnjačkih klubova gdje se sluša srpska glazba i skoro si režu vene kada čuju tu glazbu

Komentiraj...
Vidi sve komentare