To je to što me zanima!

Armada Poljud nazvala ruglom: Na tribini smo zbog kluba, grba i dresa, a ne zbog nečije plaće

Sve drugo je liječenje kompleksa i neodgovorno isto kao i porazi u Kranjčevićevoj ulici, Gorici...! Svaka je utakmica bitna od subotnje, pa sve do zadnje gdje smo domaćini na ruglu, piše Armada
Vidi originalni članak

Nogometaši Rijeke u subotu od 20 sati na Rujevici dočekuju Osijek u 32. kolu Prve HNL, a navijačka skupina Armada uoči derbija je na društvenim mrežama poslala žestoku poruku. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, momčad Gorana Tomića trenutačno se nalazi na četvrtom mjestu s 55 bodova, odnosno sedam bodova manje od trećeplasiranog Hajduka. Od posljednjih pet odigranih susreta izgubili su u čak četiri. Redom su gubili od Hrvatskog dragovoljca, Gorice, Lokomotive i Dinama, a pobjedili su jedino protiv Istre. 

Rijeka je ispala iz utrke za naslov prvaka Hrvatske, a do kraja prvenstva ostalo je još pet kola te na žalost njihovih navijača, sezonu će završiti na četvrtom mjestu. 

Rijeka u posljednjih pet susreta ispustila sve ono dobro što je napravila tijekom ove kalendarske godine što je kod onih najvjernijih navijača izazvalo bijes. Poruku Armade igračima prenosimo u cijelosti:

"Polako ulazimo u peti mjesec, mjesec koji već 35 godina zauzima posebno mjesto u godini za svakog pripadnika Armade, aktivnog, neaktivnog, kakvog god… Generacije i generacije su se izmijenile, na tribinama, u prvim redovima, a mijenjale su se i okolnosti na i oko tribine."

"Od ratnih generacija, generacije vlaka i kolodvora, preko generacija pod represijom do svakih par godina novih mlađih generacija. Svima nam je zajedničko bilo da smo uvijek bili uz Rijeku, pa i onda kad je klub bio debelo ispod razine Armade, čak i u organizacijskom smislu, a rezultatski da ne govorimo."

"Proslava Armadinog rođendana privlačila je u nekim godinama više ljude na tribinu nego događaji na terenu! Jedne godine proslava Armadinog rođendana bila je vezana uz dvije domaće utakmice na Kantridi gdje su jedino pobjede jamčile ostanak u ligi, Armada je odradila svoj posao na tribinama i dovukla ljude, ostvarene su dvije pobjede, a rivali su nam bili Zadar i Šibenik!"

"Nije bilo bitno tko nam je protivnik, nije bilo bitno koliko igra veznjaka, a koliko ljevaka, igrala je Rijeka i naša dužnost je bila biti uz svoj klub kao i svih ovih godina! Ulazimo u zadnje dane pred proslavu 35. godišnjice Armade, iako igrači svojim igrama na posljednjim gostujućim utakmicama nisu zaslužili pravu podršku, mi smo uvijek bili i bit ćemo uz našu Rijeku!"

"Na tribini smo zbog KLUBA, GRBA, DRESA, POVIJESTI, TRADICIJE, EMOCIJE... a ne zbog komentiranja nečije plaće, odjeće, frizure i liječenja kompleksa. Kada ponosno dođeš na tribinu navijati za svoj klub onda možeš ponosno na kraju utakmice okrenuti palac gore ili dolje!"

"Sve drugo je liječenje kompleksa i neodgovorno isto kao i porazi u Kranjčevićevoj ulici, Gorici...! Svaka je utakmica bitna od subotnje, pa sve do zadnje gdje smo domaćini na ruglu, zato u svakoj utakmici trebamo opravdat ime iza kojeg stojimo i kluba koji bodrimo - ARMADA RIJEKA!", piše Armada.

Idi na 24sata

Komentari 177

  • Netko Tko 23.04.2022.

    Na svakoj slici stoje po 23.. 24 navijaca.. Obzirom na tekst koji su napisali, ocekivao sam bar 30.000.

  • kvarner👍 23.04.2022.

    Nego šta nego ruglo. On iz aviona izgleda dobro kad dođeš blizu vidiš da nemaju za kilo farbe. Drugo upravo dva mlada iz njihove škole Hajdukove koji su došli trenirati za Rijeku su izjavili da Rijeka ima najbolje uvjete za mlađe u Hrvatskoj. Dakle Rijeka nema veliki ali ima Novi Stadion a njih to sa juga boli jer kako u svemu stagniraju tako i u tome.

  • Kakamo pomalo? 23.04.2022.

    Popisa manjine u Dalmaciji Istri i Rijeci...Dalmacija 114.000,Rijeka 8.000 a Istra 7.250 ...molio bi "stručnjake" koji naravno zanemaruju tu činjenicu kako u Istri i Rijeci što znamo da nije točno ima po ovom popisu više srba nego u dalmaciji? Molim samo "stručnjake" da mi razjasne ove brojeve jer ja nikako da shvatim značenje tih brojeva?

Komentiraj...
Vidi sve komentare