Sport

Komentari 177

Armada Poljud nazvala ruglom: Na tribini smo zbog kluba, grba i dresa, a ne zbog nečije plaće

Armada Poljud nazvala ruglom: Na tribini smo zbog kluba, grba i dresa, a ne zbog nečije plaće

Sve drugo je liječenje kompleksa i neodgovorno isto kao i porazi u Kranjčevićevoj ulici, Gorici...! Svaka je utakmica bitna od subotnje, pa sve do zadnje gdje smo domaćini na ruglu, piše Armada

Nogometaši Rijeke u subotu od 20 sati na Rujevici dočekuju Osijek u 32. kolu Prve HNL, a navijačka skupina Armada uoči derbija je na društvenim mrežama poslala žestoku poruku. 

Naime, momčad Gorana Tomića trenutačno se nalazi na četvrtom mjestu s 55 bodova, odnosno sedam bodova manje od trećeplasiranog Hajduka. Od posljednjih pet odigranih susreta izgubili su u čak četiri. Redom su gubili od Hrvatskog dragovoljca, Gorice, Lokomotive i Dinama, a pobjedili su jedino protiv Istre. 

Rijeka je ispala iz utrke za naslov prvaka Hrvatske, a do kraja prvenstva ostalo je još pet kola te na žalost njihovih navijača, sezonu će završiti na četvrtom mjestu. 

Rijeka u posljednjih pet susreta ispustila sve ono dobro što je napravila tijekom ove kalendarske godine što je kod onih najvjernijih navijača izazvalo bijes. Poruku Armade igračima prenosimo u cijelosti:

Armada dala podršku Rijeci uoči utakmice s Hajdukom

"Polako ulazimo u peti mjesec, mjesec koji već 35 godina zauzima posebno mjesto u godini za svakog pripadnika Armade, aktivnog, neaktivnog, kakvog god… Generacije i generacije su se izmijenile, na tribinama, u prvim redovima, a mijenjale su se i okolnosti na i oko tribine."

"Od ratnih generacija, generacije vlaka i kolodvora, preko generacija pod represijom do svakih par godina novih mlađih generacija. Svima nam je zajedničko bilo da smo uvijek bili uz Rijeku, pa i onda kad je klub bio debelo ispod razine Armade, čak i u organizacijskom smislu, a rezultatski da ne govorimo."

Armada dala podršku Rijeci uoči utakmice s Hajdukom

"Proslava Armadinog rođendana privlačila je u nekim godinama više ljude na tribinu nego događaji na terenu! Jedne godine proslava Armadinog rođendana bila je vezana uz dvije domaće utakmice na Kantridi gdje su jedino pobjede jamčile ostanak u ligi, Armada je odradila svoj posao na tribinama i dovukla ljude, ostvarene su dvije pobjede, a rivali su nam bili Zadar i Šibenik!"

"Nije bilo bitno tko nam je protivnik, nije bilo bitno koliko igra veznjaka, a koliko ljevaka, igrala je Rijeka i naša dužnost je bila biti uz svoj klub kao i svih ovih godina! Ulazimo u zadnje dane pred proslavu 35. godišnjice Armade, iako igrači svojim igrama na posljednjim gostujućim utakmicama nisu zaslužili pravu podršku, mi smo uvijek bili i bit ćemo uz našu Rijeku!"

Armada dala podršku Rijeci uoči utakmice s Hajdukom

"Na tribini smo zbog KLUBA, GRBA, DRESA, POVIJESTI, TRADICIJE, EMOCIJE... a ne zbog komentiranja nečije plaće, odjeće, frizure i liječenja kompleksa. Kada ponosno dođeš na tribinu navijati za svoj klub onda možeš ponosno na kraju utakmice okrenuti palac gore ili dolje!"

"Sve drugo je liječenje kompleksa i neodgovorno isto kao i porazi u Kranjčevićevoj ulici, Gorici...! Svaka je utakmica bitna od subotnje, pa sve do zadnje gdje smo domaćini na ruglu, zato u svakoj utakmici trebamo opravdat ime iza kojeg stojimo i kluba koji bodrimo - ARMADA RIJEKA!", piše Armada.

Najčitaniji članci