To je to što me zanima!

Armadina poruka predsjedniku Miškoviću: Ma od*ebi tu mafiju

Damir Mišković čvrsto iza sebe ima tri središta (Primorsko-goranska, Istarska i Ličko-senjska županija) i jako je bitno na čiju će stranu njegovi glasovi. Armada ne želi da njihov predsjednik podupire Šukera...
Vidi originalni članak

Dva najmoćnija čovjeka hrvatskog nogometa izašla su iz jednoga zagrebačkog restorana i naletjela na novinara 24sata u utorak poslijepodne. 

- O, pa kak' ste me nanjušili - rekao nam je Zdravko Mamić pomažući Damiru Miškoviću da odjene kaput.

EKSKLUZIVNO Tajni sastanak Mamića i Miška! 'Pa kako ste nas samo ulovili?'

Niti Damir Mišković niti Zdravko Mamić nisu bili rječiti kao inače. Uoči izbora za predsjednika HNS-a gdje će borbu boriti aktualni predsjednik Davor Šuker protiv Darija Šimića oglasila se i Armada uz jasan stav.

Od*ebi mafiju, poruka je navijača Rijeke predsjedniku kluba.

Inače, Damir Mišković čvrsto iza sebe ima tri središta (Primorsko-goranska, Istarska i Ličko-senjska županija) i jako je bitno na čiju će stranu njegovi glasovi. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • alooo_1 03.12.2017.

    Kakva glupost,kako će odjebat kad je član

  • 03.12.2017.

    Hahaha kakva predstava......a svi znaju da je blackadder slizan s kriminalcem odavno...

  • floydri 03.12.2017.

    Imate li vi kakav dokaz da Mišković ima dogovore s Mamićem. Ako je samo to što su se našli, onda vam je slab argument. Rijeka nije podržala Šukera, za razliku od dalmatinskih saveza. Mišković je imao kandidata, zašto ga Split nije podržao? Pametuju u Hajduku, a jedini su dokazano plaćali suce i krali utakmice. Nisu za to niti kažnjeni, u nekoj pravoj ligi bili bi izbačeni u najniži rang, oprošten im je dug od strane vlade, bacili su Šibenik u drugu ligu....problem je u Rijeci?! Stvarno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare