To je to što me zanima!

Armenija pobijedila Latviju i preskočila Hrvatsku na tablici!

Turci i Armenci vode na ljestvici s po šest bodova, a Hrvatska ima četiri boda s utakmicom manje. "Vatrene" je ovakvog stanja koštala loša predstava protiv Walesa u prvom kolu
Vidi originalni članak

Nogometaši Armenije stigli su do druge uzastopne pobjede u kvalifikacijama za EURO 2024 u skupini D, u kojoj je i Hrvatska.

Armenci su u petak s 4-2 srušili u gostima Velšane, a u ponedjeljak su u Erevanu slavili protiv Latvije s 2-1 golom u 91. minuti iz penala. 

Branič moskovske Lokomotive Nayair Tikizjan je u 35. minuti doveo Armence u vodstvo, no Latvijci su izjednačili golom Roberta Savanijeksa u 67.  minuti. U 91. minuti latvijski branič Kristers Tobers je igrao rukom, a veznjak Slovana iz Bratislave Tigran Barghesijan je iz penala donio Armencima važnu pobjedu. Latvijci su u petak izgubili u Rigi od Turske 2-3 golom također u sudačkoj nadoknadi, u 97. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • RedDoor 20.06.2023.

    Ode li Modrić, još bez Rakitića, ajme ti ga se nama, vrlo teško ćemo vidjeti Euro. Sjetite se kako smo prošli s Kovačićem u Osijeku protiv Austrije. Bolje da nam Krovinović ili Mišić vode vezni red. A netko može birati hoće li biti kapetan reprezentacije i Euro ili rezerva u Reala, jer pored Bellinghama može zaboraviti na prvi sastav, jednostavno lik je glavni projekt Reala sad izgleda.

  • Senior 1 19.06.2023.

    Armenija ispred Hrvatske. Kako se mogu pisati tvrdnje ako protivnici nemaju isti broj utakmica, čak se to ni ne naglašava u članku.

  • Zoky2222 19.06.2023.

    Ma nek ispadne Hrvatska,pun mi ih vise kulen

Komentiraj...
Vidi sve komentare