To je to što me zanima!

Arsenal dominirao, ali izgubio: Jesé zabio za pobjedu u debiju

Nogometaši Stoke Cityja zaključili su subotnji program drugog kola Premiershipa domaćom pobjedom nad Arsenalom 1-0. Pobjednički gol zabio je debitant Jesé Rodríguez
Vidi originalni članak

Arsenal je već u drugom kolu posrnuo i upisao poraz. "Topnici" su poraženi na gostovanju kod Stoke Cityja 1-0 unatoč tome što su dominirali u posjedu lopte, ali i broju udaraca prema protivničkom golu.

>>> Statistiku pogledajte OVDJE.

Utakmica je odlučena u 47. minuti kada je Jesé u debiju zabio na asistenciju Saida Berahina. Berahino je neočekivano rano dobio priliku zaigrati, ušao je u 25. minuti umjesto Xherdana Shaqirija koji je morao izaći zbog ozljede.

Arsenal je uspio izjednačiti u 72. minuti, ali je sudac poništio Lacazetteov gol zbog zaleđa.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Seattle 20.08.2017.

    stoke vec par sezona ima dobre igrace ali nikako da sloze pravu ekipu, nadam se da ce ove sezone pokazat sta mogu...butland zivotinja na golu, steta za ozljedu zbog koje nije igrao skoro cijelu proslu sezonu, inace bi vec sad bio u top klubu

  • realan902 19.08.2017.

    Jeseeeee,kolasinac na aparatima

  • KlinacJunior 19.08.2017.

    Ako mi je zbog nečeg drago, onda je to zbog Jesea koji je zabio za pobjedu jer je s druge strane bio Kolašinac koji mu je sj*bo karijeru, ali nadam se da je ovo njegov novi početak jer je odličan igrač :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare