To je to što me zanima!

Arsenal nakon incidenta: Zbog pojedinca smo svi posramljeni

Tottenham je u četvrtfinalnom susretu Carabao kupa pobijedio Arsenal (2-0), a junak utakmice bio je Dele Alli koji je prvo asistriao Sonu, a zatim i zabio gol nakon kojeg je pogođen bocom u glavu
Vidi originalni članak

Svi smo posramljeni zbog pojedinca koji je pogodio u glavu Dele Allija, započeli su priopćenje iz Arsenala na njihovim službenim stranicama.

Podsjetimo, Tottenhamov Dele Alli zabio je drugi gol u 2-0 pobjedi protiv Arsenala u kupu. Nakon tog drugog gola navijači 'topnika' pogodili su ga s plastičnom bocom. Alli je došao pred njih i podsjetio ih na rezultat.

- Tako je kako je, zbog toga mi je gol još malo slađi, kao i pobjeda - rekao je Alli.

Preciznog navijača identificirali su kod izlaska iz stadiona.

- Ponašanju ovakvog tipa nema mjesta na stadionu Emirates. Nakon pregleda snimki sa sigurnosnih kamera, prepoznali smo osumnjičenika koji je bacio bocu i predali podatke policiji koja će provesti sve potrebno kako bi se istraga mogla nastaviti. Nismo odgovorni za poteze pojedinca, ali se ispričavamo Dele Alliju i svima u Tottenhamu zbog ovog incidenta - objasnili su 'topnici' na svojim stranicama. 

Nedavno je Tottenhamov navijač dobio četiri godine zabrane dolaska na utakmice nakon što je bacio bananu prema Arsenalovom napadaču Aubameyangu, a koje će biti posljedice za ovog bacača tek ćemo saznati.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dokoza 30.12.2018.

    "Nismo odgovorni za poteze pojedinaca".. a kod nas sve obrnuto

  • herc_reff 20.12.2018.

    Pa meni ne ide u glavu zasto mu to treba ?? Nogometaši igraju, trener im govori kako ce igrati, sudac sudi, navijači se zabavljaju ali ne oni se sekiraju kao da nemaju dovoljno svojih problema..cast izuzecima.

  • p4nT 20.12.2018.

    Ima lijeka...samo je pitanje da li se hoće to iskorijeniti ili ne. Kod nas očito nekome paše da imamo takve slike na stadionima !

Komentiraj...
Vidi sve komentare