To je to što me zanima!

Arsenal opet na vrhu! Namučili se, ali srušili Brentford pred kraj

'Topnici' su bili dominantni tokom cijelog susreta, ali umalo ih je koštala velika greška golmana Ramsdalea koji je 'poklonio' gol Wissi za 1-1. No, Havertz ih je spasio pred sam kraj susreta
Vidi originalni članak

Nogometaši Arsenala prenoćit će na prvom mjestu ljestvice engleskog prvenstva zahvaljujući teško izborenoj domaćoj 2-1 (1-1) pobjedi protiv Brentforda u susretu 28. kola Premiershipa.

Arsenal je dominirao tijekom čitavog susreta, poveo golom Ricea (19) koji je glavom svladao Flekkena, ali je zbog pogreške vratara Ramsdalea, koji je na samom kraju prvog poluvremena previše oklijevao, pa je Wissa (45+4) uklizavanjem blokirao njegov pokušaj ispucavanja Brentford uspio poravnati.

Tih 1-1 stajalo je sve do 86. minute kada je Havertz (86) još jednom nadvisio gostujuću obranu i donio veliko slavlje na Emiratesu. Arsenal sada ima 64 boda, jedan više od Liverpoola, a dva više od trećeg Manchester Cityja koji igraju međusobno u nedjelju. Arsenal bi u slučaju remija u tom dvoboju ostao na vrhu, u suprotnom prvo će mjesto preuzeti pobjednik utakmice na Anfieldu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • strmi007 10.03.2024.

    Dinamoooo

  • kajzanavek 09.03.2024.

    Havertz za pobjedu, iako je trebal dobit drugi žuti zbog glume.

  • domba18 09.03.2024.

    Saka gdje su bodovi 😢

Komentiraj...
Vidi sve komentare