To je to što me zanima!

Arsenal ponovno posrnuo u Premier ligi, Spursi pobijedili

'Topnici' su pobijedili tek jednu od posljednjih šest utakmica, a momčad Mikela Artete posrnula je u utrci za Premier ligu. S druge strane, Tottenham je pobijedio hit momčad lige Bournemouth s uvjerljivih 3-1
Vidi originalni članak

Produbljuje se kriza nogometaša Arsenala, koji su posrnuli u 20. kolu Premier lige i izgubili 2-1 na gostovanju protiv Fulhama

Utakmica je dobro krenula za "topnike". Bukayo Saka doveo ih je u vodstvo već u 5. minuti. Gabriel Martinelli pucao je s lijeve strane, a a Saka je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme, pospremivši odbijenu loptu u mrežu.

Gol Sake pogledajte OVDJE.

Ipak, sve je krenulo nizbrdo za igrače Mikela Artete. Raul Jimenez izjednačio je u 29. minuti, a preokret Fulhama upotpunio je Bobby Decordova-Reid u 59. minuti. 

Njihove golove možete pogledati OVDJE i OVDJE.

PREMIER LIGA Kovačić i Gvardiol igrali od prve minute u novom slavlju Cityja

Arsenal je pobijedio samo jednu (Brighton 2-0) od zadnjih šest utakmica i posrnuo je u utrci prvaka. "Topnici" su tek četvrti s 40 bodova u 20 utakmica, toliko ima i Manchester City koji ima i utakmicu manje.

Aston Villa je druga s 42 boda, koliko ima i Liverpool koji će utakmicu 20. kola igrati tek u ponedjeljak (21 sat).

Tottenham pobijedio hit momčad

Do pobjede su došli i nogometaši Tottenhama koji su na domaćem terenu s 3-1 bili bolji od Bournemoutha, koji je bio u sjajnoj formi (šest pobjeda, jedan remi u sedam utakmica).

Spursi su poveli u 9. minuti preko Pape Matar Sarra. Son Heung-Min (71') i Richarlison (80' potvrdili su pobjedu londonskog kluba, koju je ublažio tek Alex Scott u 84. minuti.

Tottenham je peti u prvenstvu s 39 bodova, dok je Bournemouth 12 s 25 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Hrvatska <3 31.12.2023.

    Arsenal je luzerski klub kao hajduk

  • Zunza 31.12.2023.

    Standardni Arsenal na polu-sezoni se raspadnu

  • Palmanova 31.12.2023.

    nema sanse da ce topnici bi prvaci,pa prije ce Aston Villa uzet titulu nego gunnersi,ali realno je mogu uzeti samo City ili Liverpool..i bojim se da ce na kraju to opet biti seici Shittya

Komentiraj...
Vidi sve komentare