To je to što me zanima!

Arsenal predstavio Gervinha, Bayern slavio protiv navijača

Veliki europski klubovi zaokupljeni su prijateljskim utakmicama uoči početaka sezone. Takve utakmice prilika su trenerima da iskušaju pristigla pojačanja
Vidi originalni članak

Diljem Europe u subotu su igrane brojne prijateljske utakmice. Jedna od zanimljivijih odigrana je u Kölnu gdje je istoimeni njemački prvoligaš izgubio od engleskog Arsenala s 2-1.

Za "topnike" je na sjajan način debitirao Gervinho koji je prošli tjedan stigao iz Lillea. Bjelokošćanski je napadač zabio oba gola za londonski klub iako je na terenu proveo samo 29 minuta. Bio je strijelac u sedmoj i 16. minuti, a Köln je smanjio autogolom Jenkinsona u posljednjoj minuti prvog poluvremena. Za njemačku je momčad do 84. minute igrao naš Mato Jajalo.

Kaiserslautern je s 2-0 svladao francuski Nancy pogocima Kouemahe i Amedicka, a hrvatski reprezentativac Ivo Iličević je u dresu njemačkog kluba igrao do 74. minute.

Nogometaši Bayerna su u Passauu pobijedili selekciju svojih navijača s 15-2 uz pet pogodaka Marija Gomeza i tri Thomasa Müllera. Ivica Olić i Danijel Pranjić su igrali u drugom poluvremenu, ali se nisu upisivali u strijelce.

Spomenimo i da je Liverpool doživio težak poraz od drugoligaša Hull Cityja (3-0) za koji su pogađali Brady, Koren i Simpson. Za "redse" su u ovoj utakmici debitirali Stewart Downing, Jordan Henderson i Alexander Doni.

Prijateljske utakmice:

Köln – Arsenal 1-2

Kaiserslautern – Nancy 2-0

Bayern – Selekcija navijača 15-2

Hull City – Liverpool 3-0

Bayer Leverkusen – Genk 4-1

Marseille – Udinese 1-2







Idi na 24sata

Komentari 5

  • Horned Reaper 24.07.2011.

    a i ovi panjevi nabili svoje navijače 15-2 hhh..mogli su malo popustljiviji biti :)

  • arsenal300 24.07.2011.

    apsolutno se slažem s tobom,ako i njih proda zbogom sve nade

  • user_117874 24.07.2011.

    treba arsenal novog trenera..nekog mladog s više ideja.. al dok je tu nek onda wnger neda fabregasa. arshavina i walcotta<3 ... jer je njemu dosta da je pri vrhu ljestice a to nije dosta.bilo bi vrijeme da arsenal ponovo nešto osvoji (:

Komentiraj...
Vidi sve komentare