To je to što me zanima!

Arsenalova petarda Fulhamu: Ramseyevo remek djelo petom

Arsenal je deklasirao Fulham s 5-1 te tako zasjeo na treće mjesto. Dva gola zabijali su Lacazette i Aubameyang, a jedan je dodao Ramsey i to kakav. Majstorski petom je svladao protivničkog golmana...
Vidi originalni članak

Nastavlja se sjajna forma Arsenala koji je ostvario već devetu pobjedu u nizu. Posljednja žrtva bio je Fulham prema kojem 'topnici' nisu imali milosti. 

Slavili su gosti s 5-1. Golijadu je započeo Lacazette sa svoja dva gola, a onda su u igru ušli još Aubameyang i Ramsey te dodali nova tri. Dva puta je pogađao Gabonac dok je Velšanin zabio jedan.

Upravo taj jedan gol Ramseya ostao je posebno upečatljiv. Napravio je on pravo remek djelo u 67. minuti, istoj minuti u kojoj je i ušao u igru. 

S lijeve strane je prizemnu loptu pred gol Fulhama poslao Aubameyang, a onda je uslijedio trenutak magije u režiji Ramseya. Lagano je on petom udario loptu i tako prevario protivničkog golmana i povisio vodstvo Arsenala na 3-1. 

Zahvaljujući ovoj pobjedi Arsenal je zasjeo na treće mjesto engleske Premierlige s 18 osvojenih bodova, jednim manje od Liverpoola i Cityja koji tek trebaju odigrati utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 07.10.2018.

    dobro arsenal izgleda, bio sam jako skeptičan nakon početna dva poraza, ali za sada dobar posao radi emery...nadam se da će tako ostati i da će se arsenal potući s trojkom kandidata za naslov, mislim na chelsea, city i liverpool

  • DraženMuhvić 07.10.2018.

    Gledao samo drugo poluvrijeme. Ušao Ramsey i svojih četvrt sata odigrao kako je odigrao. I onda pokraj njega živoga (da ne spominjem još nekoliko svjetskih velemajstora i dvojicu "vanzemljaka") mali Pinocchio bude izabran za igrača godine?!

  • Xyster 07.10.2018.

    9 pobjeda od 9. A ja mislio da je Arsenal propao nakon prve dvije utakmice kako se pokušavalo prikazati iako i te dvije utakmice se igralo bolje nego što su neki mislili. Ali opet teško je reći koliko je Arsenal dobar jer su rezultati bolje od igre iako danas je ovo bila najbolja utakmica. Ali isto tako igralo se protiv momčadi koja je igrala nekakvu formaciju 3-2-5 gdje bi Leno uglavno dugom loptom riješavao 5,6 njihovih igrača i odmah bi se stvorila prilika, tako je palo nekoliko golova uključujući taj prvi. Fulhamovi bekovi su uglavnom igrali van svoje poziciji šprintajući visoko gore. Prilično naivno i glupo za ovu razinu natjecanja. Uglavnom nema više onih WBA, Stoke, Boro... koji bi fizičkom igrom naštetitili Arsenalu i oduzeli bodove. Danas ima puno momčad koji napadaju i to uglavnom loše što Arsenalu odgovara, jedino Brighton je defenzivno dobar. Leicester i Sporting za dva tjedna bi trebali biti prijetnja, pa ćemo vidit. Uglavnom igra bi se trebala popraviti ako se misli nešto osvojiti u kupu ili europskoj ligi, ali prilično sam uvjeren da će Arsenal ove sezone završiti u top 4. Momčad je solidna , poglavito napad za dva vrhunska napadača i sigurno je lakše igrati tako nego kada imaš nego drvo u napadu. Fali neki mladi supertalentirani igrač kakve je Arsenal nekad uspijevao pronaći da ovo momčad baci u top razinu klubova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare