To je to što me zanima!

'Arteta pokazuje simptome, ali djeca su OK. Ljudi, čuvajte se'

Lagana glavobolja, lagana besnažnost i temperatura koja ne ide ni do 38 stupnjeva. Dakle, simptomi su takvi da inače vjerojatno nikoga ne bi spriječili ni da ide na posao, kaže Artetina supruga
Vidi originalni članak

Arsenal je u Europskoj ligi igrao s Olympiacosom čiji je predsjednik zaražen korona virusom. Igrači su bili u izolaciji, a šef Mikel Arteta (37) nije pa je španjolski trener postao jedan od prvih u engleskom nogometu sa pozitivnim testom na COVID-19.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Artetina supruga, argentinska glumica Lorena Bernal (38), objavila je video i na engleskom i na španjolskom jeziku da javnosti pojasni okolnosti u kojoj se nađe obitelj kojoj je netko od najmilijih zaražen korona virusom.

- Dobro smo. Što je najvažnije, djeca su dobro (*Lorena i Mikel imaju tri sina: 10-godišnjeg Gabriela, 8-godišnjeg Daniela i 5-godišnjeg Olivera). Mikel pokazuje simptome, ali ne radi se ni o čemu teškome - priča Gabriela Bernal.

- Lagana glavobolja, lagana besnažnost i temperatura koja ne ide ni do 38 stupnjeva. Dakle, simptomi su takvi da vjerojatno nikoga inače ne bi spriječili ni da ide na posao! Mikel je u izolaciji, ali inače jede normalno i zapravo živi normalno.

Artetina supruga sada o svemu može pričati smireno, ali na prvu... Šok i strah.

- Čak se odmah nisam ni jako uplašila, ali kad je krenuo zvoniti telefon i kad sam pomislila da su nam možda i djeca zaražena onda misli ne idu prema onome što čovjek već zna o virusu nego se uplaši za najmilije i za sebe - objašnjava Gabriela.

- Svi možemo biti prijenosnici zaraze, a da toga nismo ni svjesni i zato je najvažnije ovo: osluškivati vlastito tijelo i paziti na eventualne simptome te odgovornim ponašanjem ne ugrožavati druge, one koji bi, ako obole, mogli biti u velikom riziku! Budimo mirni i odgovorni - poručila je Gabriela Bernal.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare