To je to što me zanima!

Artur Boruc: Mi golmani smo stvarno totalni idioti

Poljski golman, čuvar mreže Celtica, svjestan je kako je uloga golmana puno češće na meti kritika nego što prima zaslužene komplimente
Vidi originalni članak

Iskreno, mislim da je moj posao užasno glup, rečenica je kojom je kontraverzni Poljak na golu Celtica započeo priču o golmanskoj "profesiji". Artur Boruc je žestoki navijač Legije iz Varšave, momak sa solidnim huliganskim iskustvom, koji je dobio priliku o kojoj sanjaju mnogi navijači. Vrhunski je nogometaš, ali prema zadnjim izjavama, dao je naslutiti da bi se možda radije bavio nečim drugim.
- Ma mi golmani smo stvarno idioti. Pobijedi li momčad, zaslužni su svi igrači, nitko ne hvali golmana za dobro odrađen posao. Izgubi li mončad, uvijek je lako naći zamjerku golmanu, koje su uočljivije nego bilo kojega drugog igrača - kaže Boruc.
Ove su izjave samo zadnje u nizu zanimljivosti vezanih uz Boruca. Poljak je pred navijače protestantskih Rangersa izašao u majici s natpisom "Bože, blagoslovi Papu", pokazivao im srednji prst, odbijao se rukovati s igračima Rangersa... U najsvježijem sjećanju je njegov način oporavka od ozljede. Klub ga je pustio u Poljsku, a tamo su ga fotografi snimili potpuno pijanoga, s cigarom u ustima, u društvu nepoznate plavuše. Supruga je bila doma.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • funkyboy 28.11.2008.

    Ma čovijek živi život a ima i pravo,uzmi sve što ti život pruža,danas si cvijet a sutra uvela ruža.Uživaj život care.A što se tiče Rangersa ima pravo,šta bi im trebao cvijeće možda nositi ?!? Pa Celtic katolički i ovi protestanti se nemogu smisliti i tako je već 100 godina,to je kod njih sasvim normalno i sada se našli tu na ovim stranicama kakti dušebriznici i tu bacaju floskule o pravim katolicima ili ne,dajte molim vas pokrite se po ušima,laka vam noć.

  • zlundralo 28.11.2008.

    legenda!

  • exc9 28.11.2008.

    nisu svi golmani idioti, vec si samo TI

Komentiraj...
Vidi sve komentare