To je to što me zanima!

Asanović brani Kovača: Ovo je užas! Nama baš nitko ne valja

Stalno slušam nekakva predavanja, treba ovo, treba ono... Kao da smo bili svjetski prvaci šest puta sa svakim trenerom, kaže Aljoša Asanović, prenosi Media servis
Vidi originalni članak

Niko Kovač nakon dva tjedna šutnje priznao je da je pogriješio protiv Meksika, a dodao je i kako nije zaslužio takvo "pljuvanje". Mnogi zamjeraju izborniku pogrešnu taktiku, ali i izostavljanje nekih igrača poput Ognjena Vukojevića i Eduarda.

- Priznao je pogreške i svaka mu čast. Pa Kovač je na klupi pet utakmica, a reprezentacija radi čuda, ide na velika natjecanja. Ljudi, čekajmo malo, ne možemo ga nakon pet utakmica masakrirati - rekao je Aljoša Asanović, prenosi Media servis.

Asanović je bio dio Bilićevog stožera u reprezentaciji.

- Tko god dođe na klupu Hrvatske, nama ne valja. Stalno slušam nekakva predavanja, treba ovo, treba ono... Kao da smo bili svjetski prvaci šest puta sa svakim trenerom - rekao je Asanović i dodao:

- Ovo je prevršilo svaku mjeru. To je ružno i teško mi je nositi se s time. Umoran sam od svih demagogija u Hrvatskoj, umoran sam od licemjerja. Pa tko nama valja?!

Idi na 24sata

Komentari 212

  • francetić 09.07.2014.

    Kovač je jednostavno promašio s prvom utakmicom protiv Brazila..To se sda itekako vidi.Promašio je tamo gdje ni u ludilu nije smio.Igrao je kukavički.

  • ljubica ljubičica_1 09.07.2014.

    Kovač mora otić!

  • drakula 2 09.07.2014.

    nije uopće stvar u taktici ili bilo čemu drugomu,svi smo čuli poslije utakmice na tv ekranima,da je izbornik rekao da će mu igrači i dalje igrati na tim pozicijama,e to je problem karaktera,ja sam najpametniji i vas ko j...

Komentiraj...
Vidi sve komentare