To je to što me zanima!

Ashley Cole napušta Chelsea: Hvala za ovih osam godina...

Engleski lijevi bek, nakon što se oprostio od reprezentacije, 'zbogom' je rekao i Chelseaju preko Twittera. Cole je nakon osam godina u pronalasku novog kluba
Vidi originalni članak

Ashley Cole (33) u razmaku od tjedana dana dvaput je odlučio reći 'zbogom'. Engleski lijevi bek prvo se oprostio od nastupanja za nogometnu reprezentaciju nakon što nije dobio poziv na Svjetsko prvenstvo, a danas je obznanio da napušta Chelsea.

Tu informaciju Cole je objavio na svojem Twitter profilu najavivši da je u potrazi za novim klubom u sljedećoj sezoni.

- Važem svoje opcije za sljedeću sezonu, nažalost, niti jedna od njih nije Chelsea - 'tvitao' je i dodao:

- Hvala Chelseaju na lijepih osam godina, bio mi je užitak raditi sa stožerom i igračima, puno smo toga prošli, dobroga i lošega. Navijači, uvijek ćete mi biti u srcu.

Colea se povezuje s najjačim engleskim klubovima, Cityjem, Unitedom, Liverpoolom pa i bivšim klubom Arsenalom. Dvaput je osvajao Premiership s 'topnicima' i jednom s 'bluesom', a s potonjima je osvajao i Ligu prvaka te Europsku ligu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • frank lampard 20.05.2014.

    kako će mi faliti ashley u plavom dresu, ne sjećam se kad sam gledao boljeg lijevog beka od njega, pouzdan, motorika, moć ponavljanja..imao je sve, a i još ima. trebali su mu produžiti ugovor, on je jedna od legendi chelseaja. on i r. carlos dva najdraža lijeva beka koje sam gledao :)

  • strmi007 20.05.2014.

    samo da ga Real ne dovede kao što se spominjalo

  • cfcchelsea 20.05.2014.

    ...otići će još par njih,JM radi roster novog Chelsea...

Komentiraj...
Vidi sve komentare