To je to što me zanima!

Atletico je ponudio Borussiji 27 milijuna eura za Marca Reusa

Marco Reus blizu je dolaska na Vicente Calderon. Atletico je ponudio dva milijuna eura više nego što je odštetna klauzula u Reusovom ugovoru. Platit će u dvije rate...
Vidi originalni članak

Bayern je oteo Borussiji Roberta Lewandowskog i Marija Götzea, htio je i Marca Reusa, ali čini se kako od tog posla neće biti ništa. Atletico Madrid krenuo je po Reusa i ponudio Borussiji 27 milijuna eura. Transfer Reusa na Vicente Calderon u završnoj je fazi, javljaju španjolski mediji.

Atletico nudi Borussiji dva milijuna eura više od odštetne klauzule u Reusovom ugovoru. Španjolski prvak odmah bi platio 17 milijuna eura, dok bi 10 milijuna eura sjelo na račun Borussije za šest mjeseci.

Sve "zakuhao" - Bayern

Bayern je "prljavim" trikom uoči Superkupa protiv Borussije zapravo naštetio sam sebi. Bayernovi pregovarači krenuli su u posao dovođenja Marca Reusa. Nisu znali kolika je odštetna klauzula. Kad su saznali da je samo 25 milijuna eura, predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge to je objavio javno. 

Čim su europski velikani saznali za to, počeo je "lov" na Reusa pa bi bavarska momčad mogla ostati kratkih rukava. Atletico je prvi krenuo i vrlo je blizu završetka posla. Reus je izjavio kako ne bi imao ništa protiv dolaska u Atletico.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • KTBFFH ZG 16.08.2014.

    Sumnjam da ce on u Atl.Madrid. Mozda ce ponudu prihvatiti Borussia Dortmund, ali Reus nece htjeti otici, barem ne u Atl.Madrid.

  • 15.08.2014.

    Reus vrijedi više od odštetne klauzule.....Ako ode u Atletico biti će veliko pojačanje Simeoneu gdje se na Vicente Calderonu ni Real ni Barca neće baš naigrati....

  • Smartass81 15.08.2014.

    Igračina! Za tu lovu dobivaju vrhunskog igraca. Ako uspije transfer odlican posao Atletica

Komentiraj...
Vidi sve komentare