To je to što me zanima!

ATP Madrid: Nalbandian i Federer ušli u finale

Argentinac David Nalbandian pobijedio je u polufinalu Madrida Novaka Đokovića 6-4, 7-6 (4),a Švicarac je bio bolji od Kiefera 6-4, 6-4
Vidi originalni članak

Cijelu godinu Davida Nalbandiana nije bilo nigdje. Bivši pobjednik Masters Cupa, nekad treći tenisač svijeta, u 2007. najbolji je rezultat ostvario u Barceloni (četvrtfinale), a samo je na Australian Openu i na Roland Garrosu imao po tri pobjede u nizu (4. kolo). Do Madrida. Na pretposljednjem Mastersu sezone Argentinac je “poludio”. Nakon što je u četvrtfinalu prohujao pokraj drugog igrača svijeta Rafaela Nadala (6-1, 6-2), u subotu je izbacio i trećeplasiranog Novaka Đokovića 6-4, 7-6(4) i ušao u 13. finale karijere gdje će igrati s prvim igračem vijeta Rogerom Federerom. Švicarac je u polufinalu bio bolji od od Nijemca Nicolasa Kiefera 6-4, 6-4.
U Zürichu je Justine Henin nastavila dominirati ženskim Tourom. U polufinalu je svladala Čehinju Nicole Vaidišovu 3-6, 6-3, 7-5 i na najboljem je putu da dohvati devetu titulu sezone, a 38. karijere. Na početku sezone propustila je Australian Open, ali je osvojila Roland Garros i US Open. Jedino joj Wimbledon još nedostaje za “Career Slam”.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare