To je to što me zanima!

Pogledajte kako se Šarapova isteže! Pokazala sjajnu figuru

Marija Šarapova je otišla u mirovinu u veljači nakon silnih problema s ramenom, a sada formu i liniju održava u svome domu gdje redovito vježba, a sada je to podijelila s fanovima...
Vidi originalni članak

Atraktivna ruska tenisačica Marija Šarapova je u veljači završila uspješnu tenisku karijeru. Iako su joj samo 32 godine, shvatila je da je vrijeme za kraj. Osvojila je pet Grand Slamova, a 2016. godine je doživjela konačan pad nakon što je bila pozitivna na doping testu. Dobila je suspenziju od 15 mjeseci, vratila se tenisu, ali nikada nije uspjela vratiti se na stari nivo.

POGLEDAJTE VIDEO: Ovako vježba atraktivna Šarapova

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Maša je otišla u mirovinu u veljači nakon silnih problema s ramenom. Nakon brojnih obveza i putovanja, njezina rutina pretvorila se razmišljanje što raditi po cijeli dan. Tako je za vrijeme karantene na društvenim mrežama tražila srodne duše za dopisivanje, a ovaj put se izvijala po po podu u dnevnom boravku.

Prelijepa Šarapova pokazala je svojim fanovima vježbe i pokazala izvanrednu figuru. Iako je izvan sporta već neko vrijeme, redovito vježba i održava liniju. 

- Imala sam više operacija, jednu 2008. i drugu prošle godine, i provela nebrojene mjesece na fizikalnoj terapiji. Pa kad sam tog dana samo zakoračila na teren činilo mi se kao pobjeda u finalu, a trebao je biti samo prvi korak prema pobjedi. Ne govorim to zbog sažaljenja, već nove stvarnosti: tijelo mi je postalo prepreka - pričala je Ruskinja na odlasku.

Sada se odlučila posvetiti svome životu i u tome očito uživa. 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • verdax 19.06.2020.

    Odličan uvod, taman se uživio u film i čekam nastavak kad ono kraj.

  • 19.06.2020.

    Srbi još ne mogu prežaliti što se Novak nije s njom oženio...

  • bubleha 19.06.2020.

    Komad ipo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare