To je to što me zanima!

Auba o predsjedniku Borussije: Kakav ste klaun, uzeli ste lovu

Predsjednik Borussije Dortmund Hans-Joachim Watzke okomio se na napadača Arsenala Pierrea-Emericka Aubameyanga. Istaknuo je kako je Gabonca za transfer u Arsenal motivirao isključivo novac
Vidi originalni članak

Arsenal je treći put zaredom u Europskoj ligi, dok momčad sa Signal Iduna Parka opet igra u Ligi prvaka. Bivši miljenik 'žutog zida' Pierre-Emerick Aubameyang (30) sad je napadač 'topnika', a o njegovom odlasku iz Borussije progovorio je i predsjednik njemačkog kluba Hans-Joachim Watzke.

- Neki odlaze u novi klub zbog novca, a tamo neće igrati Ligu prvaka godinama. Aubameyangu će vjerojatno biti toplo oko srca kad pogleda na bankovni račun, ali srijedom će biti tužan jer će Ligu prvaka samo moći gledati na televiziji - rekao je predsjednik Borussije Dortmund

Prošlog je ljeta Gabonac prešao u Arsenal za 63,75 milijuna eura i to nakon što je u siječnju tri puta bio kažnjen od kluba iz Dortmunda zbog pokušaja forsiranja transfera. Od dolaska u London, Auba je u 73 utakmice zabio 49 golova i podijelio 12 asistencija te nije baš najbolje primio poruku predsjednika svog bivšeg kluba te se oglasio na Twitteru.

- Bolje da nikad niste govorili o tome zašto sam zapravo napustio Dortmund. Gospodine Watzke, vi ste takav klaun. Sjećam se kad ste govorili kako nikad nećemo prodati Ousmanea (op.a. Dembelea), a kad ste vidjeli više od 100 milijuna eura bili ste prvi koji je uzeo novac. Zato ne pričajte o novcu i ostavite me na miru, molim vas - napisao je Aubameyang.

Arsenal igra u Europskoj ligi protiv Standard Liegea kod kuće u sklopu drugog kola grupne faze Europske lige od 21 sat na Emiratesu u Londonu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • sena2 03.10.2019.

    Svi koji strajkaju da bi ostvarili transfer zelim toplu klupu i natjecanje ja 6,7 poziciju pa ti forsiraj

  • Gunersss_ 03.10.2019.

    AL BAS KLAUN!!! bit ce da ga jos boli sto je takvu klasu izgubio.. ne nadaj se vise za LP jer ove sezone arsenal osigurava LP! Samo da dovedu jos nekog u obrani jer ovo je sramota sta oni imaju u obrani,al jbg obrana je cirkus i zadniih 10g..

  • rođo101 03.10.2019.

    auba je zaboravio da je i dembele kao što je i on sam opstruirao rad u boruissiji i na taj način isforsirao odlazak u arsenal odnosno barcu,al dragi moj auba watzke i zorc su uzeli na vama dvoici neposlušnika i razmaženi derišta cca 200 miliojuna €

Komentiraj...
Vidi sve komentare