To je to što me zanima!

Autor pjesme 'Dinamo ja volim' nakon slavlja Modrih u EL: Ne preskači terapiju, Niki...

Ne preskači terapiju, Niki, jednom ujutro, jednom navečer - napisao je na Facebooku frontmen grupe Pips, Chips & Videoclips Dubravko Ivaniš uz fotografiju D complex 1000 vitamina
Vidi originalni članak

Znam da pobjedom možemo izbaciti Dinamo iz Europske lige. Svima iz Hajduka, pa tako i meni, bi se to jako svidjelo, rekao je Nikola Vlašić uoči utakmice 'modrih' i West Hama u Londonu. Tom je izjavom podijelio hrvatsku javnost. Nešto slično kao i Borna Gojo u izjavi nakon poraza u finalu Davis Cupa.

VELIKI HAJDUKOVAC Gojo najavio okršaj Lokomotive i Hajduka: Prvi set 6-3, drugi...

Jedan od onih koji je javno obznanio što misli o izjavi Nikole Vlašića jest najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić, a nakon pobjede Dinama sa svih je strana krenulo naslađivanje na račun hrvatskog reprezentativca.

- Ne preskači terapiju, Niki, jednom ujutro, jednom navečer - napisao je na Facebooku frontmen popularne grupe Pips, Chips & Videoclips i autor himne zagrebačkog kluba "Dinamo ja volim", Dubravko Ivaniš uz fotografiju D complex 1000 vitamina.

Iako nije izričito naglasio kome je objava posvećena, niti je ikoga označio na nju, prepustio je mašti svojih pratitelja o kome se zapravo radi.

VRATILI SE 'MODRI' Oršić nakon pobjede: Vlašić nas je motivirao pa nam čestitao, a gol mi nije najdraži za Dinamo

- Ja mu nisam zamjerio, mislim da trebamo gledati samo sebe i ne obazirati se na ono što drugi pričaju - rekao je nakon utakmice Dinamov stoper Dino Perić i tako 'stao na loptu'.

POGLEDAJTE BORBU VEČERI FNC-a 4: IVAN ERSLAN VS HENRIQUE DA SILVA FRANKENSTEIN 

Idi na 24sata

Komentari 178

  • 12.12.2021.

    Razumio bih da mu je to prvi put, ali nije i zato zaslužuje bis idući put kad dođe u Maksimir...

  • 12.12.2021.

    A dobro ajde, lijepo je tješit se

  • nokia8 11.12.2021.

    Tipican navijac dinama, zato je i Hajduk uvek imao vise navijaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare