Sport

Komentari 178

Autor pjesme 'Dinamo ja volim' nakon slavlja Modrih u EL: Ne preskači terapiju, Niki...

Autor pjesme 'Dinamo ja volim' nakon slavlja Modrih u EL: Ne preskači terapiju, Niki...

Ne preskači terapiju, Niki, jednom ujutro, jednom navečer - napisao je na Facebooku frontmen grupe Pips, Chips & Videoclips Dubravko Ivaniš uz fotografiju D complex 1000 vitamina

Znam da pobjedom možemo izbaciti Dinamo iz Europske lige. Svima iz Hajduka, pa tako i meni, bi se to jako svidjelo, rekao je Nikola Vlašić uoči utakmice 'modrih' i West Hama u Londonu. Tom je izjavom podijelio hrvatsku javnost. Nešto slično kao i Borna Gojo u izjavi nakon poraza u finalu Davis Cupa.

Jedan od onih koji je javno obznanio što misli o izjavi Nikole Vlašića jest najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić, a nakon pobjede Dinama sa svih je strana krenulo naslađivanje na račun hrvatskog reprezentativca.

- Ne preskači terapiju, Niki, jednom ujutro, jednom navečer - napisao je na Facebooku frontmen popularne grupe Pips, Chips & Videoclips i autor himne zagrebačkog kluba "Dinamo ja volim", Dubravko Ivaniš uz fotografiju D complex 1000 vitamina.

Iako nije izričito naglasio kome je objava posvećena, niti je ikoga označio na nju, prepustio je mašti svojih pratitelja o kome se zapravo radi.

- Ja mu nisam zamjerio, mislim da trebamo gledati samo sebe i ne obazirati se na ono što drugi pričaju - rekao je nakon utakmice Dinamov stoper Dino Perić i tako 'stao na loptu'.

Europa League - Group H - West Ham United v Dinamo Zagreb

POGLEDAJTE BORBU VEČERI FNC-a 4: IVAN ERSLAN VS HENRIQUE DA SILVA FRANKENSTEIN 

Najčitaniji članci