To je to što me zanima!

B. Ivanković: Nikad više neću biti trener Dinama!

Bivši trener Dinama demantira napise u medijima da je rastanak s braćom Mamić bio ružan. Tvrdi da su se sve lijepo dogovorili i na kraju - izljubili
Vidi originalni članak

Ma kakvo izbacivanje iz autobusa, tužit ću onoga tko je to napisao, zaprijetio je Branko Ivanković u razgovoru za jedne dnevne novine.
- U ponedjeljak oko 17 sati sam se našao s braćom Mamić na sastanku i otvoreno smo, bez povišenih tonova, došli do zaključka da je vrijeme za rastanak. Nema razloga da trpimo agoniju, jer okolnosti i ozračje su takvi da je najbolje se rastati - rekao je Tanac u istom razgovoru. Ivanković kaže kako je nakon tog sastanka otišao kući, pa se vratio na stadion kako bi zajedno s Mamićima igračima priopćio vijest o smijeni trenera. Došao je i kako bi dogovorio uvjete rastanka. A dogovorili su se, tvrdi Ivanković, za 25 sekundi.
- Rastali smo se doista kulturno. Ne samo da smo se pozdravili, već se na kraju i izljubili - otkrio je Ivanković i dodao:
- Nije mi žao što sam se ljetos vratio. Bilo je i u ovom drugom mandatu puno lijepih trenutaka. Novi povratak? To bi ipak bilo malo previše, tako nešto stvarno ne dolazi u obzir!
Trener koji je Dinamo dvije godine zaredom odveo do Lige Uefe ne vjeruje u priče da su ga 'minirali' igrači, ništa ne zamjera sportskom direktoru Zoranu Mamiću, a svaku pomisao na eventualni angažman u Hajduku najodlučnije odbija.
- Ja sam dinamovac, nemam što raditi u Splitu - odlučan je Ivanković.
- Žalim nakon svega, ostaje mala gorčina. Pogotovo zato što neću biti dio zanimljivog europskog projekta, koji bi kroz nekoliko godina trebao dovesti Dinamo na razinu ozbiljne europske momčadi - završio je Profesor.

'DINAMO MOŽE PROĆI SPARTAK'
Neću doći na stadion u četvrtak, bilo bi to deplasirano. Gledat ću utakmicu u Varaždinu na televiziji, rekao je Ivanković, koji vjeruje da njegova bivša momčad, s njegovim dosadašnjim pomoćnikom na čelu, ima šanse slaviti u ogledu s Rusima.
- Izgledi su 'fifty-fifty'. Ova momčad je spremna za velik rezultat!

Idi na 24sata

Komentari 11

  • JAX 26.11.2008.

    hahaha mos mislit

  • god of war 26.11.2008.

    to si trebao sebi reći kada si bio potjeran prvi puta,dr.pohlepo!

  • 11 BILI 26.11.2008.

    maminjo naredija ,zovi novinu i ispricaj bajku ili nema LOVE(tako maminjo kaze)na kraju su se i izljubili,ivankovicu jeste skinuli gace?....to za trenera hajduka.... navijam za BILE otkad znam za sebe,ako bi ti dosa odma pristajem navijat za hajduka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare