To je to što me zanima!

B. Ivanković više vjeruje domaćima nego strancima

Nakon uvodne četiri utakmice Dinamovi navijači uglavnom pričaju o talentu Milana Badelja, a Južnoamerikanci se skoro pa i ne spominju
Vidi originalni članak

Dinamova konstanta nekoliko zadnjih godina je nedosljednost. Od trenera, kod kojih se "u Dinamu nikad nije tako dobro radilo", koji ode pa se za pet mjeseci vrati (Ivanković) do "nema prodaje važnih igrača". I prije godinu dana "modri" su igrali 2. pretkolo Lige prvaka protiv Domžala.
U sastavu koji je u srijedu pobijedio slovenskog prvaka prošle su sezone u prvoj utakmici igrali samo dvojica - Mihael Mikić i Etto. Uoči početka sezone u Maksimiru su bili optimisti, iako su svjesni da su slabiji nego lani. Razlog  su bila tri južnoamerička pojačanja, a poglavito Morales. Upravo je Čileanac najviše i pokazao, nakon samo četiri utakmice situacija se promijenila. Priliku je iskoristio mladi Milan Badelj (19). Mladić iz zagrebačkih Gajnica u kratkom je roku pridobio navijače i danas nitko ne pita za Moralesa. Čileanac se nakon prve utakmice protiv Linfielda umorio, pa uzvrat nije igrao. U prvom kolu protiv Rijeke nije se iskazao, Ivanković ga je u 61. minuti izvadio. Umjesto njega je stavio Sammira, koji je s dvije asistencije donio pobjedu.
Brazilca je i u Domžalama stavio umjesto Moralesa, a Sammir je bio igrač utakmice. Ibanez i Suarez još su "statisti", dok su na klupi su završili i Carlos i Chago.



U DINAMU SU SVI OPTIMISTI

Vjerujte mi, Ibanez će postići cijenu do 15 milijuna eura- ohrabruje Zdravko Mamić.
Morales je najtalentiraniji igrač kojeg smo ikad doveli - rekao je Mirko Barišić.
Novi igrači sjajno su se uklopili, bit će u budućnosti još bolji - mišljenje je Ivankovića nakon Olimpije.

SKROMNE MINUTAŽE U PRVE ČETIRI UTAKMICE
P. Morales (168 minuta)- Došao je kao veliko pojačanje, a to je u kratkoj minutaži koju je imao i pokazao. No više nije sigurno da je član prve momčadi.
G. Suarez (101 minuta)- Skromna minutaža za četiri utakmice. Teško mu je iz momčadi istisnuti Etta ili Mikića.
L. Ibanez (0 minuta)- Utakmica protiv Linfielda i igra Carlosa bila je prilika za njega. No sada je došao Hrgović, a on se ozlijedio.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hrvatska 31.07.2008.

    Mi u svojim školama imamo puno talenata stoga netrebamo izvana dovoditi igrače poput ibanez i suareza jer takvih kod nas ima na stotine. Treba forsirati naše perspektivne igrače poput Badelja a ako već dovodimo stranca onda on mora biti istinsko pojačanje a ne šatro neka perspektiva...

Komentiraj...
Vidi sve komentare