To je to što me zanima!

Babić trener Gorenja, doveli mu slovenskog reprezentativca

Slovenski rukometni klub Gorenje Velenje potvrdilo je da je Željko Babić potpisao na dvije godine. Uz Babića doveli su i lijevog vanjskog Slovenije Jana Grebenca
Vidi originalni članak

Željko Babić novi je trener Gorenja Velenja! Sa slovenskim viceprvakom potpisao je na dvije godine, a momčad preuzima nakon kraja ove sezone.

Dolazak na klupu bivšeg hrvatskog izbornika Gorenje je potvrdilo na svojim stranicama.

Babić je dva mjeseca odmarao od trenerskog posla, a posljednja utakmica koju je vodio bila je ona protiv Slovenije na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj u borbi za broncu. Prije no što je preuzeo Hrvatsku Babić je uspješno vodio Meškov Brest gdje ga je posebno cijenio bogati vlasnik bjeloruskog kluba.

Cilj Gorenja u idućim sezonama je prekid dominacije Celja, a na tom putu u Babiću vide pravog vođu. Da bi mu olakšali ovaj zahtjevan posao doveli su i prvo veliko pojačanje. U svlačionicu su doveli brončanog Slovenca, dosadašnjeg lijevog vanjskog Ribnice Jana Grebenca (24).

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 07.04.2017.

    Babiću God speed......Za članove partije prijevod "S Božjom pomoći"...

  • jule123 07.04.2017.

    Daj molim vas. 90% vas nije u zivotu igralo rukomet, a tu nesta izmisljate. Babicu puno srece u Gorenju. U Meshkovu je odlicno vodio ekipu, pa ne vidim nikakav problem.

  • komentator__Luka 07.04.2017.

    za veće dosege on nije realno...............to što je bio izbornik je SF na hrvatski način

Komentiraj...
Vidi sve komentare