To je to što me zanima!

Babo: Najbolji smo u NBA ligi

Za svaki šut sam mislio da će ući. Suigrači su me tražili čitavu večer i bez njih ovo ne bi bilo moguće. Ulazim u najbolju formu u najvažnijem trenutku u sezoni, rekao je Bogdanović, kojeg je Niang polio vodom
Vidi originalni članak

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović odigrao je najbolju utakmicu karijere pa s 48 poena srušio Denver Nikole Jokića (127-120). Utah je vrijednom pobjedom učvrstila vodeće mjesto Zapada ispred Phoenixa.

POGLEDAJTE VIDEO: Babo trpa trice u Mostaru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mi smo najbolja momčad u ligi - rekao je Babo po završetku utakmice što je izazvalo oduševljenje i gromoglasan pljesak oko 6000 prisutnih navijača u dvorani.

- Želio sam biti maksimalno agresivan i hvala svima u dvorani što su mi učinili ovu večer ljepšom. Za svaki šut sam mislio da će ući. Suigrači su me tražili čitavu večer i bez njih ovo ne bi bilo moguće. Ulazim u najbolju formu u najvažnijem trenutku u sezoni - dodao je novi hrvatski rekorder, kojeg je suigrač Georges Niang polio vodom dok je davao intervju.

Briljantnom izvedbom protiv Denvera, kojeg je slomio u posljednjoj četvrtini susreta prije koje su Nuggetsi i vodili, Bogdanović je srušio rekord Dražena Petrovića po broju poena u jednoj NBA utakmici.

POGLEDAJTE VIDEO Bogdanović zabio 48 poena i srušio Draženov rekord u NBA-u

Dražen je 24. siječnja 1993. godine postigao 44 poena protiv Houstona, Dino Rađa dao je 36 poena Philadelphiji i Lakersima 1994., Toni Kukoč je ubacio 34 Miamiju 1996. dok je Gordan Giriček 2004. zabio 34 poena Phoenixu.

Utah i dalje igra bez ozlijeđenih članova prve petorke Mike Conleyja i Donovana Mitchella. No, nema razloga za brigu uz ovako raspoloženog Bogdanovića.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • hajduk1976 08.05.2021.

    Kad dođe playoff to je druga prica ..Vrh je polufinale konferencije i ćao

  • dusansk 08.05.2021.

    Dobar je, nema sta, ali kad ih stane sut nemaju resenja i plana B.

Komentiraj...
Vidi sve komentare