Obavijesti

Sport

Komentari 136

Bogdanović zabio 48 poena i srušio Draženov rekord u NBA-u

Bogdanović zabio 48 poena i srušio Draženov rekord u NBA-u

U posljednju četvrtinu Denver je ušao s minimalnim vodstvom (99-98), ali tada se iskazao Bogdanović, koji je u zadnjoj dionici zabio 11 koševa pogodivši tri trice i dva slobodna bacanja za pobjedu Utaha

VIDEO

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović odigrao je najbolju utakmicu u NBA karijeri, a njegov Utah Jazz svladao je noćas na domaćem terenu Denver Nuggetse sa 127-120. Bogdanović je ubacio čak 48 koševa (šut 16-23, trice 8-11), a tome je pridodao 8 skokova i 2 asistencije.    

POGLEDAJTE VIDEO: Babo tripa trice u Mostaru

Pokretanje videa...

Bogdanović trpa trice u Mostaru 00:43

U posljednju četvrtinu Denver je ušao s minimalnim vodstvom (99-98), ali tada se iskazao Bogdanović, koji je u zadnjoj dionici zabio 11 koševa pogodivši tri trice i dva slobodna bacanja za pobjedu Utaha. Uz odličnog Bogdanovića, dobre partije su pružili Jordan Clarkson s 21 poenom i centar Rudy Gobert s 14 koševa i 9 skokova. Utah i dalje igra bez ozlijeđenih članova prve petorke Mike Conleyja i Donovana Mitchella.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
NBA: Denver Nuggets at Utah Jazz

Kod Denvera najbolji je bio srpski centar Nikola Jokić sa 24 koša, 9 skokova i 13 dodavanja, dok je Michael Porter Jr. upisao 31 poen.

Babo je tako stigao do ne samo vlastitog nego i novog hrvatskog rekorda u NBA-u te prestigao pokojnog Dražena Petrovića. Dražen je 24. siječnja 1993. godine postigao 44 poena protiv Houstona, Dino Rađa dao je 36 poena Philadelphiji i Lakersima 1994., Toni Kukoč je ubacio 34 Miamiju 1996. dok je Gordan Giriček 2004. zabio 34 poena Phoenixu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Sacramento Kingsi su kod kuće izgubili od San Antonia sa 104-113, a Luka Šamanić nije igrao za Spurse, koje su do pobjede predvodili DeMar DeRozan s 25 i Dejounte Murray s 22 koša.

Phoenix Sunsi su na svom parketu uvjerljivo dobili New York Knickse sa 128-105, ali utakmicu su prelomili tek u zadnjoj četvrtini u koju su ušli sa samo dva koša viška. Hrvatski košarkaš u redovima Sunsa Dario Šarić odigrao je pet i pol minuta, i ostao bez učinka, sa jednim promašenim šutem za tricu. U redovima pobjedničke ekipe najbolji je bio centar Deandre Ayton s 26 koševa i 15 skokova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 136
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'
IZNERVIRAO GA

VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'

Možete mi se rugati s 200 metara, ali gadosti mi u facu nećete govoriti. Iz Rusije sam, za mene je to automatski. Molim vas, nemojte ni pokušavati jer ćete završiti u bolnici, a ja u američkom zatvoru, rekao je borac