To je to što me zanima!

Babo ponajbolji u slavlju Ute, Nurkić fenomenalan, ali izgubio

Od hrvatskih predstavnika jučer je na terenu bio samo Bojan Bogdanović koji je utrpao 19 poena u slavlju Ute nad OKC-jem. U Oaklandu smo gledali okršaj braće Curry...
Vidi originalni članak

Od trideset momčadi iz NBA lige, tek četiri sinoć nisu bile u akciji na parketu. Košarkaši Phoenix Sunsa nastavili su impresivan niz s 14. uzastopnom pobjedom. Ovog je puta žrtva bio Cleveland (120-115), a Cavaliersima je to bio peti uzastopni poraz nakon više nego solidnog ulaska u sezonu.

Bojan Bogdanović odigrao je još jednom sasvim solidnu rolu u pobjedu Ute nad OKC-jem 110-104. Babo Berretta gađao je iz igre 6/12 (2/7 za tri) za 19 poena, a ponovno je uz njega najbolji bio Jordan Clarkson s 20 poena. Bila je ovo 12. pobjeda Bogdanovićeve momčadi koja tako drži treće mjesto na Zapadu.

NBA NOĆ Babo torpedirao Memphis, Mitchell promašio za pobjedu

Vodeća momčad Zapada, Golden State Warriorsi na domaćem su parketu srušili Philadelphiju s 116-96, a prvo ime susreta bio je Steph Curry s 25 poena i deset asistencija uz šut 9/16 (6/11 za tri). Zanimljivo, najbolji pojedinac u poraženoj momčadi bio je njegov brat Seth koji je ubacio poen manje (24).

Brooklyn Netsi su, s druge strane, nastavili s odličnim igrama te drže prvo mjesto u Istočnoj konferenciji. Večeras su Netsi prekinuli niz Boston Celticsa i sa 123-104 ih srušili u TD Gardenu. Najbolji pojedinac susreta bio je Patty Mills s 23 poena, a uz odličan šut iza linije za tri poena (7/10).

Za iznenađenje večeri pobrinuli su se Houston Rocketsi koji su kod kuće sa 118-113 srušili favorizirani Chicago. Bullsima nije pomoglo niti 28 poena LaVinea, a Rocketsima je ovo bila tek druga ovosezonska pobjeda. 

KAŽNJEN I STEWART NBA liga kaznila Jamesa: Zvao je telefonom da se ispriča...

U spektakularnoj utakmici u Sacramentu, domaćin je slavio sa 125-121 protiv Portland Trail Blazersa kojima nije pomoglo ni 32 poena Lillarda, ali ni 28 Nurkića. Bosanskohercegovački košarkaš imao je i 17 skokova, no domaćin je ipak slavio u dramatičnoj završnici.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nokia5 25.11.2021.

    Ovde se izgleda slabo prati kosarka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare