To je to što me zanima!

Badelj izdominirao: Pogledajte sjajnu asistenciju, Lazio lovi LP

Hrvatski reprezentativac razigravao je svoje suigrače, držao sredinu i diktirao tempo igre Genoe, a dobar nastup okrunio je asistencijom za treći gol. Lazio je ipak stigao do punog plijena i ostao u borbi za Ligu prvaka
Vidi originalni članak

U susretu 34. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio je pobijedio Genou 4-3 ostavši u igri za plasman u Ligu prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Vatrena navijačica Lazija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bila je to zaista luda utakmica u kojoj je domaćin vodio 2-0 i 4-1, ali je na koncu spašavao tri boda nakon što je Genoa deset minuta prije kraja susreta smanjila na 4-3. I to u razmaku od 40-ak sekundi!

Golove za "nebesko-plave" zabili su Joaquin Correa u 30. i 56. minuti, Ciro Immobile pogodio je iz penala u 43. te Luis Alberto u 48., dok su za Genou zabili Adam Marušić autogolom u 47. minuti, Gianluca Scamacca iz penala u 80. i Eldor Šomurodov samo nekoliko sekundi kasnije na asistenciju Milan Badelja.

Badelj je za goste odigrao cijeli susret, dok je Marko Pjaca ušao u igru u drugom poluvremenu. Hrvatski reprezentativac bio je uvjerljivo najbolji pojedinac gostiju danas. Vidno raspoložen, razigravao je svoje suigrače, držao sredinu i diktirao tempo igre Genoe, a dobar nastup okrunio je asistencijom za treći gol.

Bivši igrač Dinama u 81. minuti poslao je sjajnu dubinsku loptu za Šomurodova, koji je, potom, maestralno pogodio na prvu stativu. Gol pomalo ide i na dušu Pepeu Reini, koji je mogao bolje reagirati. Primio je gol u svoj kut.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Lazio je zadržao šestu poziciju sa 64 boda, dva manje od Juventusa na petom mjestu, koliko ima i Napoli na četvrtom mjestu. 

Genoa drži 13. mjesto sa 36 bodova, a u vodstvu je Inter sa 82 boda.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Moriento Fernandes 02.05.2021.

    Dragi Lazio nista od LP, suci guraju Juve

  • Rakinator 02.05.2021.

    Zeza vas genitiv... Nije Milan Badelja, nego Milana Badelja.

  • Omonia 02.05.2021.

    Badelj najbolji vezist kopački na svijetu ,Dalićev dragulj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare