To je to što me zanima!

Baghdatis luđi i od Gorana: U minuti razbio čak četiri reketa!

S najboljim hrvatskim tenisačem Goranom Ivaniševićem nitko se nije mogao mjeriti po broju razbijenih reketa. No, mahniti Marcos Baghdatis to čini u ekspresnom roku
Vidi originalni članak

Goran Ivanišević je svojedobno na teniskim terenima bio kralj razbijenih reketa. Nitko se nije mogao mjeriti s pomahnitalim Splićaninom, a jednom je čak morao predati meč zbog razbijenih reketa.

No, Zec je dobio legitimnog nasljednika, ako ne i boljeg od sebe (barem što se tiče broja razbijenih reketa po minuti).

Marcos Baghdatis je u 2. kolu Australian Opena u jednom trenutku meča protiv Stanislasa Wawrinke imao 'pomračenje uma'. 'Odmarajući' između gemova Cipranin je u mahnitom stilu razbio reket mirno ga predavši skupljaču loptica.

To ne bi bilo ništa čudno da Baghdatis nije počeo vaditi rekete iz torbe, jednog za drugom, posve ih uništivši. U samo jednoj minuti broj razbijenih reketa popeo do četiri.

No, ludi tenisač nije si dopustio Ivaniševićev propust te je nastavio igrati meč s petim, vjerojatno posljednjim reketom. Cipranin je osim što je izgubio zdrav razum, izgubio i meč.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • SeoskiMudrac 28.01.2012.

    Ja sam jednom pojeo pola kilograma kikirikija...

  • Kocho 19.01.2012.

    Baghdadis, kao i svi ostali teniseri(Ivanišević) lomi reket kilavo, nekeko isplanirano, fake. Jedino Nabaldijan polomi reket ko čovek, izbaci taj nagomilani bes iz sebe, da ne bi roknuo nekoga i pre njega je Mekenro takođe iskreno lomio rekete, ali je bio krhkije građe pa to nije izgledalo moćno kao kada Nabby frljne svoj reket.

  • Cinkus 19.01.2012.

    Poruka proizvođaču!

Komentiraj...
Vidi sve komentare