To je to što me zanima!

Baklje i topovski udari na treningu Hajduka na Braču

Ni uskrsni ponedjeljak, ni proljetni pljusak nisu spriječili 50-ak Bračana da dođu pogledati trening 'bilih' na postirskom stadionu Podježice na Braču
Vidi originalni članak

Pogodi, pogodi, daj mali gol Ibro, vikao je Poklepović
- Veliki gol je gol izdaleka, a mali izbliza – pojašnjavao je trener Hajduka.
Odvojeno od ostalih, krugove je u društvu liječnika Rakića i fizioterapeuta Brnasa nizao kapetan Srđan Andrić, čiji je nastup još uvijek pod velikim znakom pitanja. Nakon sat vremena Andrić je otišao u hotel i sutra će pokušati ponovno. Poklepović  je spreman na sve, priprema momčad kao da Andrić neće nastupiti, a mjesto na poziciji zadnjeg veznog uz Skoku će najvjerojatnije povjeriti Goranu Rubilu, dok će Oremuš zauzeti njegovo na desnom boku.
- Pritisni ih, pritisni visoko. Ne daj im da pređu centar – odjekivao je Poklepovićev glas Podježicama, što je očekivano naišlo na odobravanje okupljenih.
Nekoliko petardi, topovskih udara, dimnih kutija i bengalki zagrijalo je atmosveru pa se ubrzo čulo i skandiranje Torcide Brač.
- Hoćemo pobjedu, hoćemo pobjedu....
Ponijelo je skandiranje i igrače, radilo se muški, uklizavalo kao na utakmicama.... Oremuš je umalo teže ozlijedio Subašića, koji je nakon treninga šepajući odšetao do hotela.
- Pažljivo, pažljivo, čuvajte noge – upozoravao je Poklepović, a onda spazio ¨sumnjivca¨ sa fotoaparatom i notesom na tribinama.
Došao je provjeriti tko se krije ispod kišobrana, a kad je vidio poznato lice sa press konferencija nasmijao se.
- Mislio sam da je neki špijun. Sad ćeš ti sve ovo lijepo napisati pa će svi znati što spremamo za srijedu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • xSOVAx 05.04.2010.

    ajmo bijeli uvijek smo uz vas....svaka cast to su pravi navijaci!!!!

  • Barca4Ever 05.04.2010.

    neka se vesele još malo, dok ih Dinamo ne izbaci... a kaj češ. nada umire poslijednja, al nada je kurva pa eto...

  • Nizozemac 05.04.2010.

    Kad je ovako bilo na jednom treningu nije bitno kojeg kluba ,a sto bi tek bilo da se usvoji Regionalna liga da dolaze klubovi iz Srbije,Bosne ,ili Slovenije onda bi gorjelii stadioni treba se jednom stat tome na kraj .Odes na tekmu ziv i zdrav a vratis se kao Invalid gdje to ima.?

Komentiraj...
Vidi sve komentare