To je to što me zanima!

Balakov dogovorio s Malešom: Krasimir ostaje trener Hajduka

Balakov je pristao na smanjenje svog ugovora te će po novome umjesto 26.000 eura, zarađivati 16.000 eura mjesečno. Goran Blažević na meti je splitskog kluba
Vidi originalni članak

U četvrtak u 14 sati Krasimir Balakov obavit će prvu prozivku pred početak priprema za nastavak sezone. Onaj važniji posao obavio je u srijedu kada se na Poljudu sastao s predsjednikom Hrvojem Malešom te definirao uvjete za nastavak suradnje. Balakov je pristao na smanjenje svog ugovora te će po novome umjesto 26.000 eura, zarađivati 16.000 eura mjesečno.

Na Poljudu će se sutra naći samo oni igrači koji konkuriraju za momčad Hajduka na proljeće, ostali će trenirati po posebnom programu. 

Nakon što je otišao Mario Brkljača, a iranski Rah Anan poželio angažirati Ahmada Sharbinija, pojavila se prva informacija vezana uz rubriku dolasci.

Jutros je Goran Blažević u Zagrebu na arbitraži dobio odrješene ruke i razlaz s NK Šibenikom koji će morati platiti sve zaostatke. Blažević ima nekoliko opcija za nastavak karijere, a jedna o njih je i Hajduk.

- Drago mi je da sam riješio trakavicu sa Šibenikom i da mogu mirno potražiti novi klub. Dobio sam određene signale da bi me i Hajduk želio vidjeti u svojim redovima, očekujem da ćemo se naći u sljedećih nekoliko dana i pokušati pronaći zajednički jezik. Svakako da je Hajduk klub u kojem bi mi bilo čast nastupiti, no to mora biti i zajednički interes jer samo tako ima smisla - zaključio je Blažević.

S Poljuda nema nikakvih konkretnih informacija. Predsjednik Maleš zakopčan je do grla, a tek u prolazu, uz osmijeh od uha do uha, zna dobaciti:

- Ne bojte se, sve će biti dobro, radimo velike stvari u interesu Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • KlaudioMagas 05.01.2012.

    Treba doves onog retardinja od Jurcica za trenera ......hahahaha

  • cipa1950 04.01.2012.

    Krasimire samo NAPRID!!!

  • Mozak 04.01.2012.

    Na poljudu sve divno i krasno....Ništa neobično,....složna braća kuću grade...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare