To je to što me zanima!

Balić: Ostajem u Udineseu, a u Hrvatskoj mogu samo u Hajduk

SAMO HAJDUK Zna se za koji klub jedini u Hrvatskoj mogu igrati, nemam pojma odakle su se pojavile te priče o posudbi u NK Osijek, rekao je Andrija Balić (19)...
Vidi originalni članak

Razgovarao sam na početku sezone s ljudima u klubu, zamolio ih da me puste nekamo na posudbu jer želim igrati, no ni čelnici kluba, a ni trener, nisu pristali. Žele me zadržati, pa nema govora o posudbi, kaže Andrija Balić.

U samoj završnici prijelaznog roka pojavila se priča da bivši igrač Hajduka, koji je zimus otišao u Udinese, dolazi na posudbu u Osijek.

- Ne znam otkud je krenula ta priča jer niti klub, niti agent, a niti ja ne znamo ništa o tome - u startu je Balić otklonio svaku mogućnost dolaska u Gradski vrt.

Na pitanje što bi bilo da je ponuda Osijeka doista stigla, kako bi reagirao, Andrija se nasmijao...

- Svaka čast svakome, ali zna se koji je jedini klub u Hrvatskoj za koji mogu igrati. Sve što bih vam drugo rekao na tu temu nema baš previše smisla jer stvarno ne znam odakle je krenula ta informacija, u kojoj nema nimalo istine - objasnio je Balić.

Otkad je otišao u Udinese, u transferu vrijednom tri milijuna eura, 19-godišnji veznjak čeka debi u Serie A. Prošla je cijela jedna polusezona, pa još dvije utakmice nove sezone, a Balić i dalje čeka. Na gostovanju kod Rome (0-4) nije bio ni na klupi, a u pobjedi protiv Empolija (2-0) barem je bio među rezervama.

Činjenica da ne igra u klubu ovaj put mu je zatvorila i vrata mlade reprezentacije.

- Nisam dobio poziv izbornika Gračana za ovu akciju, ali nadam se da ću uskoro zaigrati i zaslužiti da me pozove u reprezentaciju. Na treninzima radim dobro, trener Giuseppe Iachini je zadovoljan, i ja sam zadovoljan kako se razvijam, valjda će uskoro doći i priliku da to pokažem na terenu - zaključio je Andrija.
 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Trošislav 02.09.2016.

    A igraćine eto ti Hajduka pa igraj vidi se da si mlad i zelen a taj ponos i dalmatinski dišpet nikad nećeš uspit u životu tako ramišljajući

  • badr hari 02.09.2016.

    Pa normalno da možeš samo u hajduka jer nisi ni do koljena Rijeci i Dinamu

  • NIAGARA HAJDUK 01.09.2016.

    Naravno Balicu samo je jedan Hajduk. Njega se voli i postuje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare