Obavijesti

Sport

Komentari 57

Balić: Ostajem u Udineseu, a u Hrvatskoj mogu samo u Hajduk

Balić: Ostajem u Udineseu, a u Hrvatskoj mogu samo u Hajduk
1

SAMO HAJDUK Zna se za koji klub jedini u Hrvatskoj mogu igrati, nemam pojma odakle su se pojavile te priče o posudbi u NK Osijek, rekao je Andrija Balić (19)...

VIDEO

Razgovarao sam na početku sezone s ljudima u klubu, zamolio ih da me puste nekamo na posudbu jer želim igrati, no ni čelnici kluba, a ni trener, nisu pristali. Žele me zadržati, pa nema govora o posudbi, kaže Andrija Balić.

U samoj završnici prijelaznog roka pojavila se priča da bivši igrač Hajduka, koji je zimus otišao u Udinese, dolazi na posudbu u Osijek.

- Ne znam otkud je krenula ta priča jer niti klub, niti agent, a niti ja ne znamo ništa o tome - u startu je Balić otklonio svaku mogućnost dolaska u Gradski vrt.

Na pitanje što bi bilo da je ponuda Osijeka doista stigla, kako bi reagirao, Andrija se nasmijao...

- Svaka čast svakome, ali zna se koji je jedini klub u Hrvatskoj za koji mogu igrati. Sve što bih vam drugo rekao na tu temu nema baš previše smisla jer stvarno ne znam odakle je krenula ta informacija, u kojoj nema nimalo istine - objasnio je Balić.

Otkad je otišao u Udinese, u transferu vrijednom tri milijuna eura, 19-godišnji veznjak čeka debi u Serie A. Prošla je cijela jedna polusezona, pa još dvije utakmice nove sezone, a Balić i dalje čeka. Na gostovanju kod Rome (0-4) nije bio ni na klupi, a u pobjedi protiv Empolija (2-0) barem je bio među rezervama.

Činjenica da ne igra u klubu ovaj put mu je zatvorila i vrata mlade reprezentacije.

- Nisam dobio poziv izbornika Gračana za ovu akciju, ali nadam se da ću uskoro zaigrati i zaslužiti da me pozove u reprezentaciju. Na treninzima radim dobro, trener Giuseppe Iachini je zadovoljan, i ja sam zadovoljan kako se razvijam, valjda će uskoro doći i priliku da to pokažem na terenu - zaključio je Andrija.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini
Provokacija u centru Zagreba: Pred Pavasovićevim uredom izvjesili natpis 'Propala familija'
SPRDAJU SE S HAJDUKOM

Provokacija u centru Zagreba: Pred Pavasovićevim uredom izvjesili natpis 'Propala familija'

"Propala familija HNK Hajduk Split", stoji na transparentu koji je netko ostavio preko puta ureda bivšeg člana Hajdukova Nadzornog odbora u Jurišićevoj ulici u Zagrebu