To je to što me zanima!

Ballack nakon smrti sina našao utjehu u njegovoj najboljoj prijateljici, koja ima 21 godinu

Michael Ballack (45) je viđen u Baselu, na sajmu moderne i suvremene umjetnosti, sa djevojkom Sophiom Schneiderhan (21), koja za kruh zarađuje kao model
Vidi originalni članak

Bivši njemački reprezentativac Michael Ballack (45) u vezi je s 24 godine mlađom djevojkom, inače prijateljicom njegovog pokojnog sina Emilija, piše Bild.

Ballack je viđen u Baselu, na sajmu moderne i suvremene umjetnosti, sa djevojkom Sophijom Schneiderhan (21), koja za kruh zarađuje kao model. Zanimljivo, Instagram profil joj je zaključan.

Par je viđen kako razmjenjuje poljupce manje od godinu dana od smrti 18-godišnjeg sina, koji je preminuo u Portugalu vozeći quad. Očito jedno u drugome liječe rane nesretnog gubitka.

Bivši nogometaš Bayera, Bayerna i Chelsea ima dvojicu sinova. Louis je generacija sa Sophijom (2001.), a Jordija će ove godine napuniti 18. Obojicu, kao i pokojnog, srednjeg brata Emilija, Ballack je dobio u braku s bivšom ženom Simone Lamb. Par se rastao 2012., a u vezi s Natachom Tannous bio je u vezi od 2015. do 2019.

Prijatelji para rekli su za Bild da vjeruju da je veza dobra za Ballacka, a da Michaela i Sophia uopće ne muči razlika od 24 godine...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • gnojna družina 17.06.2022.

    Zna miki da je mlade slade

  • skyvision 17.06.2022.

    ne kuzim ove sta osudjuju...pa sta on ima za izgubit vise moze radit sta hoce...moralizatori level pro

  • NIKE 17.06.2022.

    Uhhh kao u turskoj sapunici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare