To je to što me zanima!

'Barakude' doznale protivnika: Grci stoje na putu do - Srba?

Hrvatska će u četvrtfinalu Europskoga vaterpolskog prvenstva u srijedu od 20.30 igrati protiv Grčke, koja je izbacila Rumunjsku 14-7. Pobjednik tog para u polufinalu ide na boljega iz ogleda Španjolska - Srbija
Vidi originalni članak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u četvrtfinalu Europskog prvenstva u Budimpešti igrat će protiv Grčke, koja je među najboljih osam momčadi prošla pobjedom nad Rumunjskom 14-7 u ponedjeljak navečer.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Grci su bili izraziti favoriti protiv Rumunja, ali utakmicu su prelomili tek u trećoj četvrtini koju su dobili 6-0. Rumunjska je nakon prvih osam minuta vodila 3-1, a na poluvremenu je bilo 5-4 u njihovu korist.

Podsjetimo, "barakude" su dramatičnom pobjedom nad Crnom Gorom 11-10 još u četvrtak osigurale prvo mjesto u svojoj skupini i izravan plasman u četvrtfinale.

IZBORNIK VATERPOLISTICA ĆALETA 'Naše cure sve su amaterke, baš s njima treba biti psiholog'

Utakmica Hrvatske i Grčke posljednja je na rasporedu u četvrtfinalnom programu u srijedu u Dunav Areni, od 20.30. Ranije se sastaju Italija - Crna Gora (16 sati), Srbija - Španjolska (17.30) i Mađarska - Rusija (19 sati).

Pobijede li Grčku, izabranici Ivice Tucka u polufinalu će u petak od 19 sati igrati protiv boljega iz dvoboja Srbije i Španjolske pa bi se lako moglo dogoditi da imamo novi derbi protiv najljućih rivala.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 20.01.2020.

    Jedna šokantna činjenica....na zadnja 3 Europska prvenstva 8 istih ekipa se kvalificiralo u četvrtfinale

  • Gunersss_ 20.01.2020.

    Zlato u rukometu i zlato u vaterpolu MOZEEEEE!!!

  • 20.01.2020.

    ova naša ekipa je dobra imoze do finala

Komentiraj...
Vidi sve komentare