To je to što me zanima!

'Barakude' već znaju protivnike u Parizu. Jedna reprezentacija odustala od turnira pred ždrijeb

Hrvatska će na tom natjecanju igrati u grupi A s Italijom, Rumunjskom koja je upala u turnir nakon odustajanja Južnoafričke Republike, Grčkom, SAD-om i Crnom Gorom. Tako ćemo već u grupi imati reprizu finala SP-a
Vidi originalni članak

Nedugo nakon što su pobijedili Italiju u finalu Svjetskog prvenstva, hrvatski su vaterpolisti saznali tko će im biti protivnici na Olimpijskim igrama u Parizu gdje je vaterpolski turnir na rasporedu od 27. srpnja do 11. kolovoza. 

Hrvatska će na tom natjecanju igrati u grupi A s Italijom, Rumunjskom koja je upala u turnir nakon odustajanja Južnoafričke Republike, Grčkom, SAD-om te Crnom Gorom. Tako ćemo već u grupnoj fazi gledati reprizu finala Svjetskog prvenstva. JAR je odustao jer smatra da nije dovoljno kompetitivan. Mundijal je, podsjetimo, završio s tri poraza i gol-razlikom -61.

U Grupi B nalaze se Australija, Srbija, Francuska, Mađarska, Japan i Španjolska. Iz svake skupine dalje prolaze četiri najbolje reprezentacije. Iz svake skupine po četiri najbolje selekcije prolaze dalje u četvrtfinale.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • smrekovaca 18.02.2024.

    vučići mozda prolaze kao četvrti

  • fui24h 17.02.2024.

    Si gledaju piše međusobno dok piške jedan onkraj drugog?

  • tuti fruti 11 17.02.2024.

    To će svaka tekma biti finale prije finala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare