To je to što me zanima!

Barca dovela Brazilca Arthura, Utd. pravi mjesto za Ronalda

Iako je sezona u punom jeku, klubovi već rade na dovođenju novih pojačanja. Barca je osigurala Brazilca Arthura, dok Man. Utd. pravi mjesto kako bi doveo Ronalda
Vidi originalni članak

Barcelona je zaključila transfer od 40 milijuna eura za veznog igrača iz Gremija, Brazilca Arthura, Goal može potvrditi.

Taj 21-godišnjak priključit će se novim suigračima iduće godine, ali Barca ga je osigurala, unaprijed će platiti 30 milijuna eura, dok su deset milijuna izgledni bonusi.

Arthur je blistao za Gremio u osvajanju Cope Libertadores 2017. godine, a na sastanku s Barcinim sportskim direktorom Robertom Fernandezom u prosincu slikao se s Barceloninim dresom.

Posao je potvrdio Gremijev predsjednik Romildo Bolzan. Arthurov dolazak može značiti odlazak Andrea Gomesa, koji je ionako izgubio mjesto dolaskom Philippea Coutinha, a povezuje ga se s Manchester Unitedom i Tottenhamom.

Diario, pak, piše da Manchester United prodaje Anthonyja Martiala kako bi napravio mjesta Cristianu Ronaldu! Crveni će vragovi i ovoga ljeta učiniti sve da vrate portugalsku zvijezdu...

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ferrari10 09.03.2018.

    Ronaldo bi dobio mozdani udar u Unitedu.

  • simunicevdom 09.03.2018.

    Ronalndo ne ide nigdje ko i Mesi

  • Manuutd 09.03.2018.

    Ronaldo je u 24 god i rade mu mjesto za budućnost ,Martial je prošlost stari 😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare