To je to što me zanima!

Ivan Perišić zabio protiv Barce!

Kakva utakmica u Portugalu! Španjolski div je nestao nakon izjednačenja, a Bavarci su ih 'pregazili'! Leti i Ivan Perišić koji je doslovno probio Ter Stegena i zabio gol za 2-1, a Bayern je samo nastavio gaziti i slavio 8-2
Vidi originalni članak

Gnabry je napravio pomutnju u obrani Barcelone i uposlio Perišića koji je još jednom pokazao Bayernu da će dobro razmisliti zašto ga vraćaju u Inter! Hrvatski reprezentativac odlično je pogodio lijevom nogom i samo započeo 'gaženje' Katalonaca u prvom dijelu. 

Za vodstvo je zabio Müller u 4. minuti, a Alaba je poslao loptu u svoju mrežu tri minute kasnije. Ali tada je Barcelona naprosto 'nestala' s terena, a naš Ivan Perišić podebljao je vodtvo u 22. minuti. Gnabry je zatim šest minuta asnije zabio nakon odlične asistencije Alcantare da bi posao u prvom poluvremenu dovršio Müller u 31. minuti i praktički poslao Barcelonu kući.

BAVARCI U POLUFINALU Epska blamaža Barce: Bayern i Perišić razbili Katalonce s 8-2!

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

NEGATIVNI REKORDI Ovo su najteži porazi Barcelone: Zadnji put osam golova primila je 1946., a gubila je čak i 12-1...

Nastavili su Bavarci s teškom artiljerijom i u nastavku te su na kraju slavili sanevjerojatnih 8-2, a zabijali su još Kimmich, Lewandowski i dva puta Coutinho!

Idi na 24sata

Komentari 47

  • DominikLivakovic1 15.08.2020.

    Ovo je baš bio onaj tipični Perišićevski gol.

  • johnny001122 14.08.2020.

    ja kliknuo na OVDJE i neme videa. Gdje da vidim taj gol?

  • NIKE 14.08.2020.

    Barcelona stvarno ne zna ispasti od Bayerna. Bavarci su hakirali natjecanje, ovako što nisam očekivao, ne pamtim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare