To je to što me zanima!

Barca razbila debitante, a PSG rutinski slavio protiv Borussije

U preostale tri utakmice Lige prvaka gledali smo neugodan doček za 'novajlije' u najelitnijem europskom natjecanju, zatim rutinsku pobjedu Parižana i slavlje Portugalaca protiv Ukrajinaca
Vidi originalni članak

U derbiju večeri PSG je u susretu skupine F pobijedio Borussiju Dortmund sa 2-0. Nakon prvog dijela bez golova, PSG je poveo u 49. minuti golom Kylian Mbappea iz penala , da bi Achraf Hakimi u 58. minuti zabio za 2-0 svom bivšem klubu.

U skupini H Barcelona je deklasirala Antwerp sa 5-0 golovima Joaa Felixa (11, 66), Roberta Lewandowskog (19), Jellea Bataillea (22-ag) i Gavija (54).

U drugom susretu Porto je u Hamburgu pobijedio Šahtar sa 3-1, a sva četiri gola pala su u prvom dijelu. Porto je poveo već u osmoj minuti golom Galena, no u 13. je izjednačio Kevin Kelsy. No, radost ukrajinskih navijača kratko je trajala. Galeno je samo dvije minute kasnije doveo portugalski sastav u novo vodstvo, da bi Mehdi Taremi u 29. minuti pogodio za 3-1.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • FCBarcelona!! 20.09.2023.

    Bas rutinski odradeno..slicno kao protiv Betisa al puno slabiji protivnik...dva Joaa bi mogli bit top pojacanja...nastavit ovako dalje..Visca el Barca!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare