To je to što me zanima!

Barca rutinski: Na stanku ide kao prvak, Atletico jedva dobio

Ponovno je blistao Lionel Messi - nezaustavljivi Argentinac svojim je lucidnim dodavanjem pokrenuo akciju za vodeći pogodak Dembelea, a onda je uspio i zabiti
Vidi originalni članak

Vikend prije Božića Španjolci su iskoristili kako bi odigrali 17. kolo - posljednje prije kratke zimske pauze.

Na blagdanski odmor kao prva će, s tri boda prednosti ispred madridskog Atletica, otići Barcelona. Rojiblancosi su dali sve od sebe da ne bude tako - u ranijem terminu su teškom mukom s minimalnih 1:0 savladali Espanyol.

Čovjek odluke na Wandi Metropolitano ponovno je bio Antoine Griezmann koji je u 56. minuti realizirao najstrožu kaznu. Čarobnom Francuzu to je bio jubilarni 200. pogodak u profesionalnoj karijeri. Nikola Kalinić igrao je do 65. minute.

No, Katalonce nije bilo briga za Griezmanna i njegove rekorde. Iako pod određenim pritiskom, bez ikakvih problema su na Nou Campu s rutinskih 2-0 pobijedili Celtu Vigo.

Ponovno je blistao Lionel Messi - nezaustavljivi Argentinac svojim je lucidnim dodavanjem pokrenuo akciju za vodeći pogodak Dembelea u 10. minuti. U zadnjoj minuti prvog dijela Barcina desetka iskoristila je proigravanje Albe te lakoćom matirala gostujućeg golmana za lagano slavlje blaugrane.

Ivan Rakitić odigrao je cijeli susret u sastavu Ernesta Valverdea.

U 'terminu ručka' Betis i Eibar odigrali su 1:1, a utakmicu je obilježio humanitarni potez seviljskih navijača. Pristalice zeleno-bijelih u poluvremenu su zasule teren plišanim igračkama koje su pokupljene te će biti podijeljene djeci u potrebi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lopovi od 1902 23.12.2018.

    Cudna utakmica, celta sve dobro odradi do zadnjih 20m onda odigraju za k... suarez kvalitetno van forme... valverde klasika kod izmjena...

  • prijava123 23.12.2018.

    Samo je jedan najbolji ikad!!!

  • NIKE 23.12.2018.

    Nejasne su mi te ekipe koje igraju protiv Barcelone. To nitko ne igra flastera na Messija, a ona akcija Messi>Alba>Messi je već milion puta proigrana i redovito prolazi. Sve se stvara dojam da te ekipe odmah spuštaju gaće, bez da i pokušaju išta konkretno odigrati. Uglavnom je Barcelona zasluženo na čelu tablice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare