To je to što me zanima!

Barca: Uh, bit će jako teško; PSG: Ne bojimo se Barcelone

U četvrtfinalu Lige prvaka ždrijeb je spojio Barcelonu i PSG, dva kluba koja su bila u istoj skupini ove sezone. PSG će u prvoj utakmici biti bez Verrattija i Ibrahimovića
Vidi originalni članak

PSG-u će u prvoj utakmici nedostajati Verratti i Ibrahimović, no nama neće biti ništa lakše zbog toga. Uh, bit će to dvije jako teške utakmice za nas, rekao je Barcelonin predstavnik Jordi Mestre na današnjem ždrijebu četvrtfinala Lige prvaka.

Kuglice su za francusku i španjolsku momčad bile nemilosrdne pa su PSG i Barcelonu ponovno spojile. Ove dve momčadi bile su i u istoj skupini ove sezone.

- Izbacivali su nas već prije, no ne bojimo ih se. U skupini smo pokazali da možemo igrati s njima. Protiv Chelseaja smo pokazali i da imamo momčad za velike stvari, zašto to ne bi ponovili i protiv Barcelone?! No, budimo iskreni, Barca je jedna od najboljih momčadi u Europi. Znamo sve jedni o drugima, a na nama je da odigramo najbolje što znamo i vjerujemo u polufinale LP-a - rekao je pomoćnik sportskog direktora PSG-a Olivier Letang.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Joker 🃏 22.03.2015.

    Ako je PSG mogao 90 min. (produžeci) bez Ibre i još zabit 2 gola e onda mogu i protiv barce ;)

  • Ultras_Croatia55 22.03.2015.

    Paris bi mogao daleko dogurat, 90 minuta na Stamford Bridgeu igrat bez Ibre i još zabit 2 gola, svaka čast.)

  • gavran83 20.03.2015.

    tesko ce barca nesto napravit protiv PSG-a! PSG prolazi lagano

Komentiraj...
Vidi sve komentare