To je to što me zanima!

Barcelona dovela Brazilca koji je dobio nadimak prema - reklami

Emerson Royal novi je igrač Barcelone. To je i bio zadnje dvije i pol sezone, no zadržao se na posudbi u Betisu. Pojačat će konkurenciju na desnom boku, gdje su već trojica igrača
Vidi originalni članak

Barcelona još ne zna tko će joj biti trener iduće sezone ni hoće li ostati Lionel Messi, ali ne prestaje raditi na pojačanjima. U srijedu su s Camp Noua objavili kako su s posudbe u Betisu vratili Emersona Aparecida Leitea de Souzu Juniora, poznatijeg kao Emerson Royala (22).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Desni bek potpisao je za katalonski klub još u siječnju 2019. kao igrač Atlético Mineira za 12,7 milijuna eura. Polovicu odštete platio je Betis i zadržao ga dvije i pol sezone na posudbi.

Nadimak Royal dobio je prema liku iz reklame za gumene bombone tvrtke Royal koji je imao velika usta. Emerson je toliko plakao kao beba i širom otvarao usta da su ga prozvali prema toj reklami.

Rođen je u São Paulu, a ima i jedan nastup za A reprezentaciju Brazila. Već je četvrti desni bek u katalonskoj momčadi uz Sergiña Desta, Sergija Roberta i Moussu Waguea, što bi moglo značiti da će netko od njih napustiti klub.

Podsjetimo, u ponedjeljak je Barcelona objavila dolazak Sergija Agüera, a u utorak Erica Garcíje. Trener Ronald Koeman još nije dobio decidiranu podršku uprave da povede momčad u novoj sezoni.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • lopovi od 1902 02.06.2021.

    Wague je ozljeden i to gadno... a i na posudbi je, tako da nema smisla ga spominjati u kontekstu d beka... sad sutnuti nogom balvana roberta i ostali amelj iz barcelone.... jedini problem kod ovog brazilca je ako odigra 1 utakmicu lose ( kao i firpo ) onda ga pamleti md i sport budu razapnuli posto naravno nije katalonac ( oni su svete krave ) ...

  • trpaj_sirotinju 02.06.2021.

    koliko su samo love oprali preko ovakvih brazilaca zadnjih 15ak godina

  • Space Burek 02.06.2021.

    Odlican igrac, samo da nastavi s dobrim igrama kao u Betisu tj. da ne bude kao Firpo. Barca nakon milijun godina ima 2 prava desna beka i nadam se da je ovo kraj za Roberta koji je odbio novi ugovor. A koliko vidim dolazi i Depay sto znaci da Trincao odlazi na posudbu. Kako je lijepo gledati Barcu sa ekipom koja zna voditi klub za razliku od onog Bartomeua i njegovih cirkusanata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare